[音乐资讯] 应该————冇人记得尼首歌!!

ljcyx236 发布于2007-8-27 01:23 2950 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]

D7 B, ?' ?$ F7 T1 D6 J / U+ ~# r* q3 a* D/ s4 `1 N, f

& \: h# M; W0 c女巫学飞天----滕丽名
$ e. U1 r9 q  c: [! R: H, y3 | 0 R! w7 A/ f# G! l# Q  O& j
但系E+稳唔翻咯~~~个个人都话唔知。。。滕丽名唱6 L# }, E7 o/ z# |$ _4 _( i
过噶几首儿歌都好好听。咕噜咕噜魔法阵就唔使讲拉。。。* c; L6 C: j3 S/ ?0 U" n5 _
$ N( _4 `, r" g& v0 V; T
女巫学飞天----滕丽名噶朋友可唔可以上传一个比我呢~~~
- K9 K7 J, ?8 j+ [2 E* L我问个个人话唔知。。尼首歌系1998年得过儿歌金曲颁奖典礼, D0 ], ^, @' ]! ~, z
金曲奖。。歌词“1.2.3.4双脚递起。。2.2.3.4双眼合起。。看看世界。。我飞了。。”
4 u: ^3 C, K6 D9 {
; ]( B% f3 d2 E8 }: e% |9 U7 X$ k. b% J, r( h3 G2 y- C

$ s8 y2 `( V* z- |' E$ |6 C. a7 Z- k - t# Q/ }6 `4 _3 i0 d1 ?

7 ~) F6 c$ f& ?  o! C  ~

评分

kalaso -5 -25 -1 求资源请使用小字报~

已有(9)人评论

落樱缤纷 发表于 2007-8-27 11:41:13 | 显示全部楼层
点会无人记得,我听过~~
% o/ V% t1 j* t2 C! ^
* I9 ?7 x. N; W6 N我有当时颁奖典礼的碟子,里面好象有这首歌
熊猫仔 发表于 2007-8-27 13:12:05 | 显示全部楼层
有无提示啊~可能我记得噶~!
kururu 发表于 2007-8-27 16:11:08 | 显示全部楼层
要听过先知~~~~~~~~~~~~
free9527 发表于 2007-8-28 23:17:48 | 显示全部楼层
好似有D印象!不过就吾系记得好清楚了!!
huzejian 发表于 2007-8-28 23:52:44 | 显示全部楼层
好似无印象,有无得下载呀...
沙师cat 发表于 2007-8-29 01:37:14 | 显示全部楼层
http://www.youtube.com/watch?v=P797P_Zvda0
( H. X/ x. \) C8 Y
& L) J' S8 R; p7 i. F" I只能找到这个了,不过起码听到.. r$ w0 j% t8 i2 n5 ?0 u
4分15秒开始,前面的等等吧.
Laputa81 发表于 2007-8-29 09:20:30 | 显示全部楼层
无印象~~~
3 }, u( B! \) a8 g1 o% _, i个年无电视睇···········
lych 发表于 2007-8-30 21:38:23 | 显示全部楼层
原帖由 沙师cat 于 2007-8-29 01:37 发表
' Y" m: _* b. J0 Z8 Ehttp://www.youtube.com/watch?v=P797P_Zvda0) t) o5 k2 ?/ ?! E+ d& e
, d6 q: X$ V) G0 A* S& H
只能找到这个了,不过起码听到.) `& ^' E+ s& b" U4 ]& Y0 b+ a
4分15秒开始,前面的等等吧.

0 z: y1 q. d- B. y4 C
, `$ Y. x; |& I4 [# a真是高手,谢谢了.
Phebe 发表于 2008-6-6 20:25:38 | 显示全部楼层
我在土豆传了这首歌颁奖时的视频:http://www.tudou.com/programs/view/aXeUFIlGfNY/