[其它更多] 点券可唔可以换星梦架`?

benzhu 发布于2007-8-23 00:52 2005 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
点券可唔可以换星梦架。。?我D星梦。。哎~~~~~

评分

tandong -5 -28 -1 灌水

已有(11)人评论

benzhu 发表于 2007-8-23 01:01:23 | 显示全部楼层
D高级人员训晒啦``无人应我既~~~
ninaomu 发表于 2007-8-23 02:18:35 | 显示全部楼层
你以为好似你咁唔使训啊 7 I$ B& B( @0 A: H- [
况且呢D贴子唔应该发在水区啦,你来咗咁耐无理由唔知挂benzhu(笨猪?)
ogopoc 发表于 2007-8-23 07:02:59 | 显示全部楼层

回复 #3 ninaomu 的帖子

用唔到 就會唔知道架啦
ks128 发表于 2007-8-23 08:25:58 | 显示全部楼层
就一个字
4 M0 |0 a5 J2 W; S" |: R
Kiver 发表于 2007-8-23 10:30:45 | 显示全部楼层
可以答楼主的是: m& w+ U4 n0 M; {( y
+ C9 m$ g% j! Y
可以( B5 [  V& @/ g6 F
. Z5 D  }) }" |2 M
但你的帖子发错地方了
Laputa81 发表于 2007-8-23 10:51:08 | 显示全部楼层
楼主又焦多一次~~~
kiraljq 发表于 2007-8-23 10:51:10 | 显示全部楼层
給老虎咬了~~
tandong 发表于 2007-8-23 11:19:39 | 显示全部楼层
就识得资源区和呢个区,來左成年还不会认路,收认路补习费!
benzhu 发表于 2007-8-23 15:21:08 | 显示全部楼层
晤出奇啊``我又晤系成日蒲黎度..我以为可以系黎度发咋。。。
yjb338 发表于 2007-8-23 21:11:47 | 显示全部楼层
原帖由 benzhu 于 2007-8-23 01:01 发表
  }& `6 C& o2 ?% mD高级人员训晒啦``无人应我既~~~

$ {# {/ g+ w9 Z* ~8 W9 t% n7 A. G1 y係口水区乱发贴,仲要问地甘低级的问题.拉去枪毙啦!!
ninaomu 发表于 2007-8-23 23:00:47 | 显示全部楼层
原帖由 benzhu 于 2007-8-23 15:21 发表 3 v! O) o$ A* ?7 v# H. h
晤出奇啊``我又晤系成日蒲黎度..我以为可以系黎度发咋。。。

/ Z- `$ d( p2 j9 ~' @既然明知自己无蒲开,就应该望清楚先再动手啦,就如同过马路咁,都要望清楚先过嘎嘛