到底點樣。。。先可以羅星夢點啊??

拉面の味 发布于2007-8-15 23:41 2486 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
都系問你地。。。先夠快解缺問題。。。。吾好話我懶= =。。我真系睇到眼都花

已有(10)人评论

Kiver 发表于 2007-8-15 23:47:10 | 显示全部楼层
原帖由 拉面の味 于 2007-8-15 23:41 发表
7 D! w, f6 Q$ a0 |5 j: y  k都系問你地。。。先夠快解缺問題。。。。吾好話我懶= =。。我真系睇到眼都花
2 L% o/ ~" @9 M% N
最快的方法是购买点券再兑换~
拉面の味 发表于 2007-8-15 23:59:16 | 显示全部楼层
點樣購買啊?????
yjb338 发表于 2007-8-16 01:34:00 | 显示全部楼层
原帖由 拉面の味 于 2007-8-15 23:59 发表
* R+ e' A* ^  [9 z0 C點樣購買啊?????

6 r% e1 C+ O' T; h" A淘宝搵下!
Kiver 发表于 2007-8-16 17:33:40 | 显示全部楼层
原帖由 拉面の味 于 2007-8-15 23:59 发表
+ D8 M9 B6 w" L* N0 S點樣購買啊?????
* g/ q( F0 ^7 w, O& J
有银行卡有支付宝帐户就可以购买~
sanqiao 发表于 2007-8-16 22:19:36 | 显示全部楼层
啫系话.E+下载野要用RMB?.
kalaso 发表于 2007-8-16 22:40:52 | 显示全部楼层
原帖由 sanqiao 于 2007-8-16 22:19 发表 5 e3 ^% ?. _: a. ^
啫系话.E+下载野要用RMB?.

, I- I2 W4 _, s+ B9 y
2 I/ m2 ]' @+ A& Y下载要用星梦....* [. T/ C( m& g) H% _6 a
用RMB卖点券,再用点劵换星梦系最快捷嘅方法~~
8 A. {% K9 }5 R3 u8 i仲有其它方法可以攒星梦嘅.....例如发帖回帖同点广告.....
queenie 发表于 2007-8-17 00:14:54 | 显示全部楼层
点广告? 即系点啊?
ninaomu 发表于 2007-8-17 01:28:10 | 显示全部楼层
原帖由 queenie 于 2007-8-17 00:14 发表
5 v/ j/ g3 C% r+ D点广告? 即系点啊?

3 r. H/ t& n) N( K, p) e睇你短消息信箱里收到的公告啦~!
vicki3366 发表于 2007-8-30 14:24:45 | 显示全部楼层
thx.....等我去睇下先!!
keenlok 发表于 2008-2-25 11:00:44 | 显示全部楼层
但我觉得我点几多下广告都无加我星梦既.唔通关个样事