[幽默情感] ﹏+弃.?.﹎遣忘┆*

朋5108255 发布于2007-8-12 17:24 3916 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
三年了.. ; m6 A1 P! }5 G+ Y
   一年前 你就紧永远离开了我
4 {/ J1 t( G& N4 F   你真的唔系我身边拉! % B3 S5 M- F, X  y1 M7 S. K
   你身边已经多左一个他代替我来照顾你。
% [/ ^7 X! t; P" e. _  G# `  m   需然时间很短.至少我地曾经真的爱过.. 7 @6 f  |! ^0 N# p' W
   为左我..你曾经咯眼泪填满我内心所有空间   4 m+ d. C6 s5 l: F  e0 U
   唔好怀疑我对你咯爱.虽然有D残缺不全..
& i5 V) t; `" @# ], O   你再唔会陪我整天倾解  关心我 ; i1 F0 [5 n; \, [4 h
   好怀念同你在一齐果段开心的日子.
8 w2 `$ M4 M' r, y5 I   而家咯你~对我..真的无其它话了?我地之间真的就用沉默来取代了?
: A3 `4 q: f. r9 U8 Q, q   你唔爱我了?我后悔以前本性太冲动..另到你好憎我
# k* \$ n5 r9 \  P" b   虽然成日讲忘记左你,可是假如真的爱过.忘记..很难做到..你知道咖?
( W; e% d& ~/ F8 E8 y8 e0 S1 G   你仲记得吗?记得你曾说讲过果D话吗?永远都唔会同我讲分手吗!
, c$ \& ?: @& m9 A8 j   你离开我了.已经系事实..我唔想再去回忆。 6 x. {- y! S4 `. K4 L- b
   因为每一回忆~心就会痛一次..我原本痛得不能再痛咖心.....已经很难缝合拉。
* |- ^* R- y3 x   如果有来生..上天再比我一次机会..我一定会好好爱你.紧紧抱住你唔放.唔要你离开我。 # J3 r' w8 W. r3 x1 A( `5 A
   如果可以..我地不要再计较以前边个对边个错..只要记住..曾经真心爱过对方就好..! . b9 a& A, V7 m" \4 W
   知道你有了新F起后..我讲无所为..我唔在乎。 - \* T) x, m' U7 Y
   其实全都是假!我可以唔在乎吗?我真系很在乎!因为你讲过爱我..从我以后再唔会爱任何人..唔再拍拖.! ' w8 Q( s, s; [8 [1 `1 }
   我对你系失望..虽然你有权利选择爱你咯人同你爱咯人! , N) i& }1 r! l9 @0 h! `
   但系.我唔喜欢比你紧呃我..你告诉我听..,因为假话..让我伤心。
/ B0 x0 R. v7 T+ p/ e$ X9 g   对唔住~~我无办法原谅你..如果可以,真的唔愿意再想起你..可是.!
8 T) l: x* Z$ W+ T/ h8 N   想着以前..想着你以前讲咯也..想着你而家身边有他。   / D% D6 _1 ?1 `/ g
   我选择逃避呢D事实..我承认自己懦弱..害怕接受事实。 % J( I4 p- A/ s9 {0 B+ _8 h
   你让我感受被爱...同样也感受心碎。
% N7 n" j3 Y4 S5 U- x) t   忘记你你..很难做到..也许只有时间能够帮助我..慢慢淡忘你.!
$ h4 b( Q; @- k! G/ s# G$ W   我淋左好多好多也/其实我们系一齐..真是错/我地唔系同一个地方..如果讲 好好去爱你..也很难做到..我们之间..有距离。
: @; X0 `) o1 D$ T& S8 w0 @  G4 }   一个转身咯距离..让你离开了我~如果我对你好.不做错.你咖爱~~仲会转移吗~? . O7 s1 p7 |7 X/ @
   每一次系Q到你.心情都好差.我会淋..点解你要出现..我唔想见到你!
5 Y! F, }/ l9 x' D+ @6 P7 R   但其实我又好想见到你..你走左.我就会心情变得好差.连我自已都唔知我有几中意你..!
. i( f8 v: B- i5 b  ]& w9 g5 k   每次系QQ到见到你..我都好想同你讲我好挂住你.但都分左手.真系觉得自已好傻...!
  m# y3 \: K; Q   我唔想让自己难过落去.把你拖进黑名单..但系T着以前咖聊天记录..有甜甜的回忆在里面.有争吵..有幸福..有离合..一切的一切! 1 s3 V) j% x) d0 W
   还是会习惯去查找你的QQ..明明自己唔想看到的.却偏偏.. ) p) _) x, ]! R. i
   一想到你..就有无数咖话想同你讲..但..最后都系沉默>>. 5 ]1 k& w5 \+ n. x5 K) l2 v9 e7 _6 t
   呢次最后一次为你难过..最后一次为你流下一滴眼..更加最后一次为你心碎....
! F1 _0 g7 i7 m3 j8 O   记住我讲咯话..如果有来生..我一定会好好爱你..希望我地一转身..合埋眼再争开眼咯时候.都可以见到你!
7 L. F' \3 ]; a           呢次系最后一次发贴/赤都系选择是时候放低你.. 7 k' J5 K! p6 i! M; n/ d0 d

( ?1 f  I! I( p% [$ U! L                                                                        最后一次同你讲.曾经到现在..我都.很爱你..!
* b8 N% P' m! u, O. K! A2 `2 c% n                                                                                            永别..

已有(53)人评论

kiraljq 发表于 2007-8-12 17:51:32 | 显示全部楼层
哇~~樓主~~放左人家張想出黎~?8 A6 u4 }8 u- C  O3 N$ Z
同情樓主中~沙一個
Laputa81 发表于 2007-8-12 18:06:24 | 显示全部楼层
天涯何处无寡佬~~~
+ n4 s0 _4 W" X: j# C+ ?: x$ \* h& J; h. [# s$ _
祝愿你可以揾到真正嘅嗰個“佢”··············
kiraljq 发表于 2007-8-12 18:10:43 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-12 18:06 发表 ! Y% B5 f, r+ p
天涯何处无寡佬~~~6 @* l  y, g  a1 i. |/ E
$ p# X  ^  z) @& F) n
祝愿你可以揾到真正嘅嗰個“佢”··············
7 w  K8 ~' N+ n
哈哈~~
  X  W$ E) _  N/ D6 m. k! u好一句天涯何處無寡佬~~哈哈~~
lqyy2k 发表于 2007-8-12 18:16:50 | 显示全部楼层
爱的宣言哦..... GOOD~~~~
kiraljq 发表于 2007-8-12 18:49:38 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2007-8-12 18:16 发表 7 ]2 x) X; j( b, n2 _
爱的宣言哦..... GOOD~~~~
: I! h1 Z1 _& g9 x7 [
哈哈~~咁你的呢~~?' P9 R9 |/ U- v9 n( R) t' D
幾時帖出黎睇睇~
一个烦人 发表于 2007-8-12 22:25:41 | 显示全部楼层
哦哦!!
( @) |5 O% {+ P  S/ Q6 P条女系边到加等我过去沟下距先!
* X6 u" Q9 U6 E6 s- E% m哈哈!!
1 m5 o( x6 ]' n( R) W, G3 p% n同情下楼主!!
+ ]( N0 v' S2 x3 q7 F7 `天下女多的事!!
一个烦人 发表于 2007-8-12 22:28:02 | 显示全部楼层
在讲现在你有钱点女就自然会来到你身边噶拉!!
kalaso 发表于 2007-8-12 23:28:27 | 显示全部楼层
仲以为张相系楼主嘅添...
) z1 M* Z1 I: d" |原来系主菜~~`
朋5108255 发表于 2007-8-13 11:08:54 | 显示全部楼层
哈哈...晕死... 2 V+ a. p$ @5 u, o8 T  j; S+ ?
我T我啊..哈哈... M3 P  X7 ]6 h% l% L  z
发出来拉~~
图片 006.jpg
朋5108255 发表于 2007-8-13 11:11:01 | 显示全部楼层
钱唔可以买到最爱咯人~~~紧钱有咩用~
kururu 发表于 2007-8-13 13:23:35 | 显示全部楼层
节哀顺便罢拉~~~~~~- }( |0 h2 \# I  C
听81讲~从头来过啦~!
12345下一页