[每日闲聊] 變形金剛 觀后感~!

iris_ad 发布于2007-8-7 11:48 2503 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
上個禮拜我同老公仔去電影院睇變形金剛~!!!!' Z/ X/ \+ k! S% [3 K
一個字  ~~~~*讚*
3 z6 S) ?) Z& w$ _8 P2 U效果真係幾好嘎~絕無冷場~!!大野真係大野~~~~~哩D戯唔去電影院睇~~~真係會浪費嘎~!!!8 `0 g" x2 ^: F) z

1 ~  g/ y8 |2 l2 Q6 ~/ L; J$ \0 I5 {: l# M# z- c1 o8 }

已有(18)人评论

Laputa81 发表于 2007-8-7 12:26:59 | 显示全部楼层
我无去戏院睇~~~
  l9 z3 U( n" I7 T
  A3 R1 p& T  e7 h$ I# P; j; l感觉嘛嘛············
1 E- c* r2 t* c& W
3 ]* Q6 g, R& ?9 H尤其喺变形个下~~~~无言~~~
lqyy2k 发表于 2007-8-7 12:34:22 | 显示全部楼层
我都睇左.....虽然D变形有D怪.....但是甘样先会比较有现代FEEL....
Laputa81 发表于 2007-8-7 16:27:55 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2007-8-7 12:34 发表 * D1 {$ N' E+ i8 l+ {" t
我都睇左.....虽然D变形有D怪.....但是甘样先会比较有现代FEEL....
6 x  u2 y. F, x/ S' l, c: i
0 _# F& p. T' z7 f7 \2 `

) q# c# I& j( o" X2 j
. n4 b9 E6 N# W7 Y. G个变形感觉上就喺一堆铁吡就磁石吸住然后黐埋一旧~~~~
kiraljq 发表于 2007-8-7 17:02:52 | 显示全部楼层
我未睇啊~~我呢度好似落左畫了~~
yongchang 发表于 2007-8-7 17:08:26 | 显示全部楼层
一霖去睇我就一把火~
( P% h+ V* ~2 }1 b4 b, P3 e我前排同我俩个表弟去天河城睇~~我上昼去嘎,睇11点半果场。点知去到就话已经无飞~~~得12点0几分果场2 r2 ^' U( H* J1 D6 z! h  G  J
      天河城上昼去睇就打五折,加学生证又打多五折,甘80蚊飞20蚊就买到~
3 O8 ~# l! C4 K" g8 F1 h6 J7 h          点知过左时间吾讲,果俩个化骨龙居然无带学生证~白白无左两够水~ " x2 N  G9 Q' m; u% Z2 [- Z
                 睇紧果时我心痛紧,对厘出片只得一个感觉~贵~
lqyy2k 发表于 2007-8-7 17:54:05 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-7 16:27 发表
0 G9 d0 c: E* N$ N$ x
3 P. Q  l+ w# H, v8 I- R1 Z
8 W) p, M, f# v" \7 t) X2 {4 \9 V  Z2 M4 M8 \5 X$ @

, L' u) p. C( r9 l& b* I( V个变形感觉上就喺一堆铁吡就磁石吸住然后黐埋一旧~~~~

+ h  S7 o! V7 q  Z' g但是如果好似动画里面的变形的话个构造咪好简单咯.....
lqyy2k 发表于 2007-8-7 17:55:43 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-8-7 17:02 发表
6 N% R& s7 c+ N  E8 [我未睇啊~~我呢度好似落左畫了~~
4 U& c; ~+ C* l$ g
甘浪费D大片啊..........
kiraljq 发表于 2007-8-7 18:11:15 | 显示全部楼层
原帖由 yongchang 于 2007-8-7 17:08 发表 . `3 X5 y+ W( x  j' [' n
一霖去睇我就一把火~ 4 y( r0 x+ u0 h6 W7 H
我前排同我俩个表弟去天河城睇~~我上昼去嘎,睇11点半果场。点知去到就话已经无飞~~~得12点0几分果场! g9 Y* H% Z+ r8 f( b. Q/ _# y
      天河城上昼去睇就打五折,加学生证又打多五折,甘80蚊飞20蚊就买 ...

6 @, t% M5 a4 \/ r. |9 h哈哈~~你都夠黑咯~~
kiraljq 发表于 2007-8-7 18:11:51 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2007-8-7 17:55 发表 - P6 Q# C! g7 i9 x3 c) d, u
0 Q" H! P& h; }0 b
甘浪费D大片啊..........

/ y; [  c) B1 p/ y; j2 l, l我~~無人同我去~~~
Laputa81 发表于 2007-8-7 20:07:22 | 显示全部楼层
原帖由 yongchang 于 2007-8-7 17:08 发表
" C. i6 y/ T) `1 I' C" t一霖去睇我就一把火~
4 r; ]9 t7 }3 j  L8 W我前排同我俩个表弟去天河城睇~~我上昼去嘎,睇11点半果场。点知去到就话已经无飞~~~得12点0几分果场7 z8 d) `4 Q( _8 F
      天河城上昼去睇就打五折,加学生证又打多五折,甘80蚊飞20蚊就买 ...

6 C" i0 k) ]; i# t( v2 E5 ]7 O  F6 o# f: }/ V. K5 R! s
  @8 Y- ?& k7 K8 `0 |

W9 ~, `& N: d0 X( T- x! j; [: v& E引以为戒,当买个教训咯~~~/ C* C  S5 Z8 h# M; ]$ f

. t6 e$ d* o& q4 x1 t  u下次去之前检查清楚··············
Laputa81 发表于 2007-8-7 20:09:24 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2007-8-7 17:54 发表
" I. E% r, e$ T* ^- V# @! V( w& K4 m/ P- w3 S, k3 y
但是如果好似动画里面的变形的话个构造咪好简单咯.....
! T2 s8 |! k; l( _

( E; y  X0 G7 N+ X4 R) i9 |/ s3 _2 a9 j$ ^

% L8 f) K* n0 [& f4 c6 ?0 `构造简单??? 4 s1 Z5 X0 i, ^5 D" |! ^3 x# g

( v3 d$ L4 @/ B+ w咿咖喱个咁嘅造型十足十就喺得个支架咁~~~* Z2 k: b% N; }  s" R  J

3 t& G1 C  H8 P8 C; b1 w* @睇落去觉得吡骷颅骨复杂少少嘅咁·········
12下一页