[其它更多] 好一個皇后碼頭得直播......

樱之漂丽 发布于2007-8-1 11:57 2756 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(20)人评论

st2910 发表于 2007-8-1 12:59:50 | 显示全部楼层
而家個15分鐘剩餘部分係唔係唔播啦?
樱之漂丽 发表于 2007-8-1 13:42:28 | 显示全部楼层
吾知哦~~~~~~~~~依傢仲現場直播緊..........
st2910 发表于 2007-8-1 13:47:08 | 显示全部楼层

回复 #3 樱之漂丽 的帖子

我而家冇睇(因為冇乜可能今日會播)# t8 v3 A" J& E# Y7 T- R
但而家唔係做緊都市閒情咩- E5 U2 w9 F% K" ?' S  }8 z
直播節目唔等得ga wo
; D* s! }/ V) K8 `# Rd嘉賓點算呀
youxiwang 发表于 2007-8-1 14:40:50 | 显示全部楼层
实在太可恶了,又话顺延播映,点知等极都唔播
Laputa81 发表于 2007-8-1 16:10:57 | 显示全部楼层
难得今日中午可以睇嗄电视~~~: o& f) y8 ]$ v
点知又嚟个节目改动~~~
1 S2 X6 |* ~* v/ x# p睇嚟都喺同电视无缘个咯···········
ck2569 发表于 2007-8-1 20:12:04 | 显示全部楼层
真系折堕,今日搞单o甘嘅o野
ninaomu 发表于 2007-8-1 21:26:35 | 显示全部楼层
真系可惜,电视剧中经常出现的场景-----皇后码头要被拆了
mfgpx 发表于 2007-8-2 11:53:12 | 显示全部楼层
新闻时,有个阿伯的说话很经典:“现在是中国管了!”
guixuanzi 发表于 2007-8-2 12:37:07 | 显示全部楼层
好想睇啊
st2910 发表于 2007-8-2 17:57:12 | 显示全部楼层
我想問今朝係點播呀?: U/ L4 z3 Y& W) j3 k1 u" d
係咪播
3 l: N# l* A6 w' D0 o! l: `1)第2集個15分鐘剩餘部分+第3集上半集15分鐘& S* w5 U: m2 G2 c  K
2)唔播第2集,播第3集全集
# }. k0 \+ V4 O! t2 I3)第2集個15分鐘剩餘部分only( W  _4 @2 M. {* |: j# e1 T% F
4)第2集個15分鐘剩餘部分+第3集全集
. J+ F. L  g7 V" f' P9 q! o( C; \5)其他$ ?1 K- {7 p* `! R
呀?. s0 Y! K. T% |. Q0 }# b
我今日同聽日要返學睇唔到
ninaomu 发表于 2007-8-2 19:18:52 | 显示全部楼层
同上的问题,拜托睇了的来讲下~~~
12下一页