機動戰士終極特種命運 (Final Plus)

YYW 发布于2007-7-25 19:01 3258 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
動畫名稱:機動戰士終極特種命運 (Final Plus)
/ b1 X4 R) W) y* J1 h% m5 F& \  U語  言:TVB粵語, `1 q% r4 a5 F) ?
字  幕:無字幕
  B" K$ A8 V8 T! ]1 ~8 `7 S檔案格式:RMVB8 A/ O. \6 n% F* s
製作放送:小怪動漫小屋 [制作]& P( h( p9 l! v1 N
     動漫の樂園 [協力放送]6 }0 T% `& ^# b# N
! J# e# m  B1 R+ M
下載種子:" a. J  _1 l0 W4 g/ Z4 x1 n
http://w13.easy-share.com/2292301.html% b0 H9 W, M- ]

6 F5 W. B5 Q* {8 n* S2 Y
7 {+ r3 j3 u, `# I0 _, I: t1 }YYW先行發放~

已有(14)人评论

fengkr21 发表于 2007-7-25 19:16:35 | 显示全部楼层
谢谢分享
huang 发表于 2007-7-25 19:23:08 | 显示全部楼层
无种哦?/种子有问题
fengkr21 发表于 2007-7-25 19:30:01 | 显示全部楼层
去果个网站输入验证码就可以下载种子  不过能够上去上来就最好
Laputa81 发表于 2007-7-25 19:45:10 | 显示全部楼层
喱个同之前嘅A、B有乜分别咖???
leonfeng 发表于 2007-7-25 19:50:07 | 显示全部楼层
同上,哩個同之前嘅有嘜分別啊?
2 |, x( C. i( {9 d. J9 |* V7 a" o2 J係唔係上下兩集合成咗一集啊!?
fengkr21 发表于 2007-7-25 20:02:46 | 显示全部楼层
发现楼主发完就跑了
pk12345 发表于 2007-7-25 20:16:51 | 显示全部楼层
我想睇第二部......
平常心 发表于 2007-7-25 21:12:25 | 显示全部楼层
点解会仲有,拉克丝吾系掌握大权?
GavinDX 发表于 2007-7-25 22:33:18 | 显示全部楼层
支持下。。。。。。。。。
大和 发表于 2007-7-25 23:35:45 | 显示全部楼层
同之前个有乜无同?
hidashen 发表于 2007-7-25 23:51:13 | 显示全部楼层
应该系之前果个版本噶~~~2 O6 }, w, D# ^; C+ ]0 O+ q
[A+B]噶???
9 j1 D) m3 Z0 J& m1 L& l
12下一页