[漫展资讯] 第9届香港动漫节/第4届香港电玩展(2007年7月27至31日)

COROLLA 发布于2007-7-24 20:57 5657 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
COROLLA 发表于 2007-7-27 10:13:45 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-7-25 08:41 发表
2 I' k( |& n  c* ~
% W5 e' w3 u( J4 _9 J; V* y* T; V4 S
7 A. `# ?0 r1 W5 m+ _
香港的门票都不是很贵啵~
: ^# a5 o4 H/ l  ?" I0 c
香港D飛不嬲都平嘎喇....舊年旅客免費入場,今年旅客都可以喺指定地方换飛,香港政府等于帮人畀晒钱,點似哩度,乜都贵過人
COROLLA 发表于 2007-7-27 10:19:09 | 显示全部楼层
原帖由 小稀 于 2007-7-26 18:49 发表 " R6 ~% ^6 A8 W# Y  ?5 ~; q' T
我有證啵......不過唔識去,又沒人陪,555555555
5 C8 B+ Y  a" b" T
香港點都唔會唔識路...地鐵可以到...方便到死..舊年我第一次去都喺自己去,叫我带你啊嘛 $ B% t$ U' p; h* j( X  ?7 {
今年唔知有没游客專用入口,舊年有。自己唔使排隊,睇住班港灿排到嘔血,好爽
兰花朵朵 发表于 2007-7-27 15:36:06 | 显示全部楼层
我都好想去啊~~~~~~~~
championB 发表于 2007-7-28 20:28:42 | 显示全部楼层
http://popgo.net/bbs/showthread.php?s=&threadid=455375
( l0 j8 k4 D2 h! f% F+ F1 J; u, `' r6 x7 }, U9 i7 S: h5 W: v+ n; Z. `
这里有人贴图了,好多啊
Kiver 发表于 2007-7-28 22:56:01 | 显示全部楼层
原帖由 championB 于 2007-7-28 20:28 发表 2 E3 K% l; p8 `& E
http://popgo.net/bbs/showthread.php?s=&threadid=455375
3 @' t  `4 h. Q9 I1 R  r% e) R  p% q/ ?5 k. a5 Y. y  d: c
这里有人贴图了,好多啊
4 @. B; Q" ~5 j7 |2 A
/ P9 ?; h5 M* t+ N9 U

! `4 k0 w$ C8 v5 j4 T顺便转埋过来啦~
3PIG 发表于 2007-7-29 13:16:28 | 显示全部楼层
我听讲话自由行的旅客可以持《港澳通行证》就5使排队,可以直接经旅客通道进入...是咪家?【想知道吓】
幻影傳說 发表于 2007-7-30 00:42:01 | 显示全部楼层
原帖由 COROLLA 于 2007-7-27 10:19 发表
/ p: E- N; G% v* a' a0 m
2 Y& h0 ~3 N8 w( ]- f" [: C香港點都唔會唔識路...地鐵可以到...方便到死..舊年我第一次去都喺自己去,叫我带你啊嘛 9 q; ?8 D$ t, w1 ?
今年唔知有没游客專用入口,舊年有。自己唔使排隊,睇住班港灿排到嘔血,好爽

1 O4 x* x% }2 B. I0 Y- B: k* ]3 {: r: c; i1 v
原來係咁,怪不知今年排頭位的那位人兄大嗌唔公平
yin1989 发表于 2007-7-30 21:09:38 | 显示全部楼层
可惜我无机会去拉...........
狐影 发表于 2007-7-31 01:25:57 | 显示全部楼层
冇钱冇时间,好希望真系可以亲身体会当时嘅盛况!
钚再琞祢 发表于 2007-7-31 22:17:00 | 显示全部楼层
地點:香港會議展覽中心1号展廳    ?1 Y/ o* Y2 e9 H, {* K
没咩可能可以去啦!~~唉!~~~
guixuanzi 发表于 2007-8-1 01:03:13 | 显示全部楼层
去唔到,准备去旅游
ahchun 发表于 2007-8-7 08:26:32 | 显示全部楼层
有心無力.....等下年吧