[其它更多] 關于小字報

134549 发布于2007-7-11 13:03 2579 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
啱啱見到社長既“千里傳音”,但我不會使用小字報,忡有就系,用小字報需要咩野權限?洗唔洗收費?我去睇過版規好似無講到點樣用。可能我有D漏睇挂,所以唔明先麻煩教一下!!謝謝!!!

已有(6)人评论

tandong 发表于 2007-7-11 13:40:26 | 显示全部楼层
原帖由 134549 于 2007-7-11 13:03 发表 # `7 L4 n* f! n8 ^3 I* T% J: N
啱啱見到社長既“千里傳音”,但我不會使用小字報,忡有就系,用小字報需要咩野權限?洗唔洗收費?我去睇過版規好似無講到點樣用。可能我有D漏睇挂,所以唔明先麻煩教一下!!謝謝!!!
5 j+ R1 S, C9 ?- x7 B' d( \
你不去试又点会用呢?同你发呢帖差不多!
134549 发表于 2007-7-11 13:57:15 | 显示全部楼层
系邊度試啊?揾唔到小子報告,系邊度先揾到啊?
Kiver 发表于 2007-7-12 00:22:50 | 显示全部楼层
原帖由 134549 于 2007-7-11 13:57 发表
! Q& v# R& |2 L8 _3 L系邊度試啊?揾唔到小子報告,系邊度先揾到啊?

' W1 B) \: m! C2 @; G  V& Z% e0 {; K; X# j- j* o9 o7 H7 e" o$ Q2 F% c

D( G6 o' T+ O发帖前看清楚点啦~
夜月星辰 发表于 2007-7-13 20:41:06 | 显示全部楼层
本版规则; x! W* z" h, T# g; s( ?
下面~ + e  F3 H; k5 w* _" M1 D: `
最後一個 ) i& t$ ?# j7 l) D8 F2 g
自己找找看
yjb338 发表于 2007-7-13 21:23:31 | 显示全部楼层
试完再问啦!
kuboking 发表于 2007-9-9 15:55:21 | 显示全部楼层
麥囿小字報咩?>?硪都唔椥哦!!!