星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 玻璃鞋公主(灰姑娘)

绿茶蛋糕 发布于2007-6-3 21:11 10667 次浏览 45 位用户参与讨论   [复制分享主题]
leafir 发表于 2008-1-12 19:19:45 | 显示全部楼层
由小到大都未睇过啊
. Y5 w2 s7 ^( Z; ^. z! G# ~现在ATV真的有放吗?那我就要去帮一帮忙了
* X, K, x9 }/ X/ _- R提高一下ATV的收视率,主要系睇下是否真的那么好看
only 发表于 2008-1-16 01:29:18 | 显示全部楼层
玻璃鞋公主??   
6 D: j8 {, s, T/ M; w
5 [* V! _5 X2 U9 N4 m) [) j 點解我未睇過嘅..  1 ^" Q4 W$ W; g

& q0 n4 @7 z# b: |) M唭实ATV嘅配音都唔會喺十分之差嘅  例如:男儿当入樽 ...
紫樱 发表于 2008-1-26 15:30:16 | 显示全部楼层
个名成日听, 不过就未睇过, 有机会真想睇睇~~~
abc-like 发表于 2008-1-26 16:15:52 | 显示全部楼层
原帖由 绿茶蛋糕 于 2007-6-3 21:11 发表
( r1 n: c. m3 b# B2 S- V7 I有没人中意睇呢出动画呀?我稳左好耐啦,估唔到而家会系ATV重播,不过都系TVB的配音好听好多。虽然系甘,有得睇仲比没得睇好!
6 b9 F% i1 n" z% j3 Q+ s
有冇圖?
jeff0987 发表于 2008-1-27 12:12:25 | 显示全部楼层
我以前向TVB都睇过..唔知E+有呒得下载呢..?
: V3 H$ V5 E. w+ b7 ]! m0 m
梦の天使 发表于 2008-1-30 09:59:42 | 显示全部楼层
这套动画我好喜欢哦,里面个女主角好坚强哦
keenlok 发表于 2008-2-25 21:52:07 | 显示全部楼层
我系土豆个度上传左成部啊.如果岩既去睇下.或者下来睇都得架.. 个地址系附件度了.

玻璃鞋公主.txt

41 Bytes, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

leafir 发表于 2008-3-10 03:15:48 | 显示全部楼层
还没看,
0 x; T1 g( n4 Q3 M  m5 R- }买了想看看好不好看的,
梦の天使 发表于 2008-3-11 09:05:53 | 显示全部楼层
ATV播放甘多套卡通这套就好睇,还有是罗宾汉
YAN-GZCITY 发表于 2008-3-11 10:15:22 | 显示全部楼层
玻璃鞋公主以前闪电传真机播过的,好好睇好好听的,ATV重播反而没睇过,配音当然应该没TVB禁好啦。主角吾知仲系吾系叫仙迪尼亚同沙威尔王子呢?
Michael-J 发表于 2008-3-17 13:46:28 | 显示全部楼层
系噶!
moschino 发表于 2008-3-18 16:05:14 | 显示全部楼层
好睇啊
/ [4 P" z6 H$ W好中意个王子~
# z+ `" i3 b$ ^, B8 u5 h! p2 f- B之前TVB播系米叫玻璃鞋公主?