[动漫讨论] 粤港动漫节上可爱的13岁MM~~

兔大 发布于2007-5-9 00:22 17171 次浏览 91 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-2 18:28:03 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-2 15:55 发表
" y) M, F6 \. z9 d  j2 a# _9 ]2 F1 f无头东宫 是也!' `2 w9 j/ l( l! M$ t! p' [' [
影出来系为佐睇件汉服既效果...(大姐大整噶,系米好犀利呢), L6 k. Y( }: j/ \! c& l6 V. s
我系前面拿相机噶,摄影技术如何?
2 ^: t& I, h7 j& G
呃......因为系无头,所以效果不伦不类

伊凡杰琳 发表于 2009-1-2 22:52:38 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-2 18:28 发表
: C/ l8 ?1 B2 }1 P
; k1 i( m+ N5 H0 n. R: z呃......因为系无头,所以效果不伦不类

0 A; H5 s( }$ l9 ~" ~' I" r) Z, a# g7 f: n$ Q3 n3 \" k1 `" J
甘都得5 C" N, J& o& V1 Q0 l+ O
赞下人会死咩
" p% |& G, @8 Z$ Y$ i$ A讲大话赞下我都可以接受噶

aubert22 发表于 2009-1-3 11:22:40 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-2 22:52 发表 & j# y5 T$ n" x5 A$ o1 L- x

' r% ^4 l) \* B! ]# C1 y; P2 _, K! d; Z
甘都得. H2 E7 L( `+ B* }' Z/ E
赞下人会死咩, [0 \% M$ ~* y6 T  ~
讲大话赞下我都可以接受噶

& n' n# l, ?8 p赞你果时就扮谦虚,唔赞果时就话无趣~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-3 11:47:39 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-3 11:22 发表
$ Q* J9 X/ o) P  {- q6 s. k5 j" g# E+ G
赞你果时就扮谦虚,唔赞果时就话无趣~

2 \( ?1 w' N; B) L+ m4 p  s8 W( a4 N$ s/ }$ [' ]. N  _
应该话你 唔应该赞我果时就赞;应该赞我果时就唔赞
7 j3 ~& c- G& f/ B# Y7 S$ q看来你哩方面都要改进下哦

aubert22 发表于 2009-1-3 12:20:28 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-3 11:47 发表 , p- m2 ~# x1 }8 r8 a( p( K

! B5 W! D% _: B- C1 I* `* z& T" I# w' \8 i
应该话你 唔应该赞我果时就赞;应该赞我果时就唔赞# Z) x- Y! M2 n$ s% w' a# \, N
看来你哩方面都要改进下哦

5 j1 u$ V( k  a( a! @" ^8 D$ e- Y5 x得喇,会改进嘎喇,我地唔好嘈啦,唔系又变水帖嘎啦~~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-3 14:21:00 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-3 12:20 发表
4 ^& \: `0 e# [3 f- x* C' A2 }' @: D$ a7 \6 H5 E! f6 C
得喇,会改进嘎喇,我地唔好嘈啦,唔系又变水帖嘎啦~~

. a: g, f3 n1 i  T
( x1 ^$ b* G" \! l; A9 l) S  q9 {第6页开始睇
: n; h5 W3 v* d! f: ~1 O5 |7 k4 q罪魁祸首 都系你~~

aubert22 发表于 2009-1-3 14:25:24 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-3 14:21 发表
  z$ u5 |4 k2 ^6 W% [
9 R* F" W. |/ @% \% D% f
1 X" i6 e/ g' G& R第6页开始睇
* _1 j! y3 H- F% Q5 e罪魁祸首 都系你~~
- j* d, o# B* c1 B% h
我跟你又要跟者~~

BMW 发表于 2009-1-4 16:36:42 | 显示全部楼层
不怎可爱

415067047 发表于 2009-1-18 18:55:42 | 显示全部楼层
不可爱

457092973 发表于 2009-1-19 14:06:54 | 显示全部楼层
打侧面睇先话好睇

737888190 发表于 2009-1-24 22:55:23 | 显示全部楼层
真系好可爱窝

357840339 发表于 2009-1-29 00:38:31 | 显示全部楼层
13?看上去可不止啊$ s- [3 l  Q2 E: Q
真的很可爱. t" X' @% p+ A* `) ]: ?5 x
不知道,换上猫儿会怎么样