[吃喝玩乐] [求助]如果女朋友系大小姐应该点算?

edward18 发布于2007-4-19 07:29 3010 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2007-4-29 06:40:23 | 显示全部楼层
<p>楼主...睇你自己咯....你认为佢值唔值得你去爱咯...</p><p>小气系女人噶特点...发脾气系女人噶专利.</p>
天馬賢三 发表于 2007-5-2 20:10:57 | 显示全部楼层
<p>无计架,如果楼主系钟意距嘅就同距讲明白:唔钟意你甘大小姐.不过同时要强调:我虽然系唔钟意,不过我会接受嘅,如果你系真心钟意我嘅,希望你可以为我改下.</p><p>如果大家系真心钟意对方嘅话,更应该坦白同埋迁就啊.有咩事就三口六面讲清楚</p>
hydedvd 发表于 2007-5-3 00:49:09 | 显示全部楼层
D甘既女朋友都真系几捞头```
mrcwm1 发表于 2007-5-3 12:58:00 | 显示全部楼层
<font face="Arial" size="7"><strong>飛!!!!!!!!!!!!</strong></font>
hnkhngj 发表于 2007-5-8 07:34:59 | 显示全部楼层
budide 发表于 2007-5-14 19:23:37 | 显示全部楼层
<p>唉~宁教人打仔,莫教人分妻啊~既然可以系一齐就系缘分,大家都觉得好先响度一齐咖啦~</p><p>呢D女~最近要平时你对距好D,而且顺距意~多D体贴,小D面色,但系耐唔耐要表现出男人既一面,比如保护距甘啦~~够晒刚柔并重先得既,</p>
super1 发表于 2007-5-14 21:16:21 | 显示全部楼层
佢禁<font color="#000000">野蠻,你係咪真係中意佢架,頂唔順就飞左佢啦.</font>