[动漫百科] [讨论]美少女戰士

voltqi 发布于2007-4-6 11:52 8949 次浏览 71 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
quill 发表于 2007-7-21 14:40:07 | 显示全部楼层
重播`~~~~2\3\4就得拉`~~7 ^  ^$ V$ R4 G) L

6 _  t( E$ a, ]; z3 v6 F0 A$ c哈哈,因为1同5都好象人手都有噶拉,只要中意的人
3 }, v3 d9 N" E3 I0 h
" ~5 T! y2 w( T2-3-4就无齐的,我到噶下都想要晒去
Laputa81 发表于 2007-7-21 17:22:37 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-7-21 01:33 发表
  `  K( w  Y5 I7 }/ m% f$ u$ z
0 N" A& f  i  x6 K. r  w有道理~不过还是希望能借今天的科技重新录制个清晰版好好保存,就算是多深刻的印象也经不起岁月的打磨,# ^% V* v' W- m
能够有些物质上的东西不时巩固自己的回忆是一件不错的事
7 k: B6 C- h& t
6 e0 ^2 n' s! R

" s' W& _9 Q  r8 f  x
- o0 H5 J/ |6 a& P4 x( O留噃第时你D仔女可能啱睇~~~
ninaomu 发表于 2007-7-21 20:37:51 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-21 17:22 发表
5 n, z$ ^: M& {& J* w& Q, u) B$ h
  L$ a% l( ?1 j( O% I
0 L+ u7 K. u* X6 w4 Y3 `: S

; L. i- g+ F2 E2 Y1 N# t留噃第时你D仔女可能啱睇~~~
. z( s# s$ b3 p% e% E  d" B
西游记都睇咗廿年啦,有咩系无可能噶咧哈哈哈
ayimei 发表于 2007-7-23 13:06:32 | 显示全部楼层
支持婚紗小天使2!
BE1155729 发表于 2007-7-23 22:09:18 | 显示全部楼层
甘多集无谓啦 勇者啦
椰子糖 发表于 2007-7-25 04:02:36 | 显示全部楼层
有五部甘多嗎??記得好似睇過兩三部.
suonsyou 发表于 2007-7-26 16:56:41 | 显示全部楼层
唔想,因為系月野兔做主角。
" Z& C% [* w1 a. h* S1 w- ^2 h9 h唔知點解每次見到佢都好討厭。
癲雞 发表于 2007-7-27 01:19:55 | 显示全部楼层
我唔想~~~~  太多啦~~~ 即使重播都未必一定可以睇齊~
BSSNAKE 发表于 2007-8-2 18:53:00 | 显示全部楼层
又不是支持了TVB就播!系就好吖
纹缓 发表于 2007-8-3 14:58:21 | 显示全部楼层
我很早就看过!!!从播都系好注意!!!!支持!!!!
guixuanzi 发表于 2007-8-3 22:55:41 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-4-10 00:23 发表 8 |/ a! l9 Q* Z# Y6 H
QUOTE:以下是引用bigpig在2007-4-8 22:45:32的发言:甘多部,有排播。况且好似已经五多合时宜经典的动画片隔几耐再播都一样会有好多人想睇就好似高智能方程式,10多年前的画风和制作技术在今天许多人眼中是非常 ...

6 J( ^; E* p) z& o, x; @0 c2 @# u7 {1 k' u. a4 e$ x4 L$ ]
冇错.我个妹就系睇极都悟厌
flyhigh 发表于 2007-8-4 10:41:36 | 显示全部楼层
看看咯,不同的动画,重播的收视率是不同的,要看看动画本身还适不适合现在人们的口味。