[原创]柳生十兵衛(第I部1-13)

poilpoil 发布于2007-3-26 08:05 3556 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2007-3-26 16:24:46 | 显示全部楼层
支持在BT发布呢部动画吖~~~~~
唔知 发表于 2007-3-26 16:38:34 | 显示全部楼层
终于等到POIL发BT啦...一定要支持吓..多谢晒..
lyz4733 发表于 2007-3-26 17:46:56 | 显示全部楼层
<p>佢哋个个都嚟支持您,我都唔执输啦,多谢哂P兄了。</p><p>最好就系发哂全套啦。</p><p></p><p>大长今又无左下文了,可惜少少。</p>
huang 发表于 2007-3-26 18:07:15 | 显示全部楼层
<p>好野一定支持了</p><p>BT好野</p><p>&nbsp;</p>
killuavs 发表于 2007-3-26 18:10:42 | 显示全部楼层
<p><a href="http://bbs.dreamxt.com/viewFile.asp?BoardID=61&amp;ID=78642" target="_blank"><font color="#000000">识货嘅都要支持同下载</font></a></p><p>多谢晒啊</p>
omar0726 发表于 2007-3-26 18:18:35 | 显示全部楼层
点解 又系AVI的..... 好大哦 有排下了
Kiver 发表于 2007-3-26 20:04:33 | 显示全部楼层
下来看看先~~~
abc856172 发表于 2007-3-26 20:11:53 | 显示全部楼层
<p>多谢分享!</p><p>我要下啦!!!</p>
poliysd 发表于 2007-3-26 20:32:47 | 显示全部楼层
<p><strong>十兵衛??个名好熟,是米以前播过?</strong></p>
coolmilke 发表于 2007-3-27 01:20:24 | 显示全部楼层
<p>支持!!</p><p>好野一定要感谢的!!</p>
云云 该用户已被删除
云云 发表于 2007-3-28 07:22:19 | 显示全部楼层
poilpoil 发表于 2007-3-29 06:25:11 | 显示全部楼层
<p>我放bt慢的原因太快放完有部份內地網路未必下載</p><p>我放bt有4gb用二十分鐘左右</p>