[其它更多] [公告]xavierlu9新悔过书: 努力改正!

xavierlu9 发布于2007-2-22 18:49 11720 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家好, 我係xavierlu9, 係2月20号晚上大约8点几嘅时候俾人" 拉".... 涉嫌乱灌水, 扣押在流氓劳教所内.... T_T 係劳教所的咁长时间, 我明白到错误... 正所谓" 天有不测之风云, 人有旦夕之祸福 " 我今次俾人" 拉"并唔係偶然.. 而係我真係做错嘢... "欲速则不达" 呢个话好啱.. 虽然我真係好鬼中意<宠物小精灵>同<数码暴龙>吖, 而且一直都有下载下来收藏, 但係都唔应该" 不择手段" , 我以后真係要踏踏实实咁拉~! 衰嘅嘢都係唔讲咁多, 过去嘅事都已成过去, 我哋要好好咁迎接未来~! 哈哈``" 生命满期望, 前路由我创" 吖`` 係未来嘅日子里, 我会遵守好论坛嘅规则, 同时亦都大力支持论坛, 为论坛出一分力! 最后祝论坛越做越好啦 ~! 嘻嘻~! 顺便係度问一个问题 : 其实点先算违规灌水? 看帖唔係要回帖咩? 睇得多係咪应该回翻咁多呢? 可能个个帖都同一句就係灌水, 如果我每个帖都回复自己嘅感受呢? 请教吓大家~! 2 q- I, {" e* S! t/ w. b
5 l" z' K& ]+ u, d8 ]. C4 t

已有(43)人评论

yjb338 发表于 2007-2-22 19:11:59 | 显示全部楼层
<p>你就係电脑专区捣乱噶人</p><p>" 天有不测之风云, 人有旦夕之祸福 " ??哩句另有深意啵!!</p><p>(过去嘅事都已成过去, 我哋要好好咁迎接未来~! 哈哈``" 生命满期望, 前路由我创" 吖``)你份检讨看落怪怪地~~~</p>
夜月星辰 发表于 2007-2-22 19:13:05 | 显示全部楼层
<p>涉嫌?你唔算係涉嫌了bor </p><p>" 係劳教所的咁长时间, 我明白到错误... " 你未寫你衰咩wow,咁你知道做錯咩未?</p><p>" 天有不测之风云, 人有旦夕之祸福 "</p><p>呢個唔應該咁用挂?<font color="#ff55ff">我理解為</font>捉唔到就luck?你估唔到會俾人捉到啊?係咪?</p><p>"欲速则不达" 你明白就好啦,應該要腳踏實地先係正道</p><p></p><p>其实点先算违规灌水?</p><p>咁我問你一個問題先,你有冇睇曬D 版規?</p>
夜月星辰 发表于 2007-2-22 19:19:36 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>yjb338</i>在2007-2-22 11:11:59的发言:</b><br/><p>你就係电脑专区捣乱噶人</p><p>" 天有不测之风云, 人有旦夕之祸福 " ??哩句另有深意啵!!</p><p>(过去嘅事都已成过去, 我哋要好好咁迎接未来~! 哈哈``" 生命满期望, 前路由我创" 吖``)你份检讨看落怪怪地~~~</p></div><p>份检讨睇來睇去都係得呢幾句係似份检讨</p><p></p><p>係劳教所的咁长时间, 我明白到错误... </p><p>我今次俾人" 拉"并唔係偶然.. 而係我真係做错嘢... "欲速则不达" 呢个话好啱..</p><p>但係都唔应该" 不择手段" , 我以后真係要踏踏实实咁拉~</p><p>係未来嘅日子里, 我会遵守好论坛嘅规则, 同时亦都大力支持论坛, 为论坛出一分力! </p><p></p><p></p>
xavierlu9 发表于 2007-2-22 22:55:37 | 显示全部楼层
<p>创作 呢家嘢好主观嘅, 不过你哋嘅意见我会跟进架啦...&nbsp;&nbsp; 得闲睇睇D版规先...</p>
Laputa81 发表于 2007-2-23 01:35:15 | 显示全部楼层
<p>睇完伱份悔過書覺得幾搞笑~~~</p><p>寫得好口語化········</p><p></p><p>" 天有不测之风云, 人有旦夕之祸福 "喱句最好就唔好用嘞~~~</p><p>吡人嘅感覺喺伱覺得自己好鬼黑仔,咁都吡捉到······悔意無乜~~~</p><p>" 生命满期望, 前路由我创" 喱句我以前寫作文都有用過···</p><p>點先算違規灌水啊???</p><p>其實每個版區最上面個度都有寫咖嘞·····瞄瞄啦~~~</p><p>一句闖天涯就肯定喺灌水咖嘞!!!</p><p>其實每個版區首頁嘅左上角都有個<a href="http://bbs.dreamxt.com/dispbbs.asp?boardID=43&amp;ID=26310"><font color="#b444ff">新手导向教程</font></a>·····</p><p>伱睇完基本上都唔會點踩釘咖嘞!!!</p><p>悔過書或者用書面語嚟寫會好D·····</p>
ninaomu 发表于 2007-2-23 09:34:21 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>夜月星辰</i>在2007-2-22 11:19:36的发言:</b><br/><p>份检讨睇來睇去都係得呢幾句係似份检讨</p><p></p><p>係劳教所的咁长时间, 我明白到错误... </p><p>我今次俾人" 拉"并唔係偶然.. 而係我真係做错嘢... "欲速则不达" 呢个话好啱..</p><p>但係都唔应该" 不择手段" , 我以后真係要踏踏实实咁拉~</p><p>係未来嘅日子里, 我会遵守好论坛嘅规则, 同时亦都大力支持论坛, 为论坛出一分力! </p><p></p><p></p></div><p></p><p>中国模式嘛,检讨+决心</p><p>睇到楼主D星梦啊魅力啊,就知道楼主所作所为一定系搞到不杀不足以平民愤果只了</p><p>楼主,希望你讲到做到啦,好自为之了哦</p>
yjb338 发表于 2007-2-23 12:49:04 | 显示全部楼层
楼主经各位陪审团商议,你悔意不足没有深刻反省.需续押监房!!
0 V$ k' o/ @  g" m$ f6 m

8 S2 v9 e/ R' |7 |4 M6 Z7 N
xavierlu9 发表于 2007-2-23 18:51:53 | 显示全部楼层
<p>啊..... 唔好吖....&nbsp; 救命吖....&nbsp; </p>
夜月星辰 发表于 2007-2-23 19:12:04 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ninaomu</i>在2007-2-23 1:34:21的发言:</b><br/><p></p><p>中国模式嘛,检讨+决心</p><p>睇到楼主D星梦啊魅力啊,就知道楼主所作所为一定系搞到不杀不足以平民愤果只了</p><p>楼主,希望你讲到做到啦,好自为之了哦</p></div><p>係ga? 我唔知道呢 </p><p>因爲我從來都未寫過檢討書ga </p>
xavierlu9 发表于 2007-2-23 21:54:06 | 显示全部楼层
唉...&nbsp; 点解咁耐我都未放监吖...?&nbsp;&nbsp; 好痛苦吖...&nbsp; "早知今日, 又何必当初呢..."
ayimei 发表于 2007-2-23 22:25:34 | 显示全部楼层
哇...咩份间检讨书甘搞野即~
1234下一页