[讨论]大家有没看过幻法小魔星呀

terryiori 发布于2006-11-22 05:58 1345 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好耐以前的一部卡通 现在只有漫画 好想睇卡通呀 好搞笑

<br/>

<br/>

已有(14)人评论

Kiver 发表于 2006-11-22 07:03:16 | 显示全部楼层
<p>有啊</p><p></p><p>依家都好想睇返</p><p>女主角"依袋菜"</p><p>小丸`~~~</p><p></p>
diaokeke 发表于 2006-11-22 07:16:50 | 显示全部楼层
哗哗`~超中意啊`~~我得意啊~我记得里面个主角有次要做相搏手~小魔星就比咗个吹起D也比渠可以吹涨渠,点知道个主角日吖夜吖火锅吖到肥咗`除咗个也落来之后都系甘肥`笑死我`!!!
diaokeke 发表于 2006-11-22 07:17:39 | 显示全部楼层
打错咗~吾好意思`更正一下~系女猪脚`
moschino 发表于 2006-11-22 08:13:46 | 显示全部楼层
<p>记得!超中意睇</p><p>小魔星最喜欢食墨鱼丸~</p><p>男主角本丸啊嘛~~</p><p>好深刻印象</p>
chibiusa 发表于 2006-11-22 08:51:22 | 显示全部楼层
<p>企我D记忆中小魔星的魔法只糸得15分钟的有限期。。</p><p>男主角本丸变左女仔时好象叫丸惠一样好水批..</p>
bon709394 发表于 2006-11-22 09:16:00 | 显示全部楼层
有啊!!!我记得只小魔星好锺意食墨鱼丸架!
DEMAN 发表于 2006-11-23 18:08:02 | 显示全部楼层
<p>女主角"依袋菜"是"一袋菜"</p><p>小丸`~~~本丸</p>
Laputa81 发表于 2006-11-24 06:46:18 | 显示全部楼层
<p>记得啊!!!</p><p>94年尾播嘅······</p><p>本丸同伊黛蔡</p>
kill75 发表于 2006-11-24 20:06:48 | 显示全部楼层
貌似小魔星有2个漂亮性感的姐姐!!!
混沌魂 发表于 2006-11-25 19:43:31 | 显示全部楼层
<p>记得啊.好想睇翻啊~不过一直都稳唔到~~</p><p></p>
katylo23 发表于 2006-11-30 21:38:41 | 显示全部楼层
<p>我記得呀~</p><p>那時已經有game呀~</p><p>玩拮墨魚丸呀~~</p><p>good~</p>
12下一页