跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[分享] 機動戰士特種命運 第01-13集 更新到第13集

幽助 发布于2006-6-26 05:05 7637 次浏览 111 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>呢個是我自己錄的...畫質一般希望大家喜歡啦:<br/>空間是Filefront</p><p><font color="#9222dd" size="3" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">動畫名稱︰機動戰士特種命運</font></p><p><font color="#9222dd" size="3">動畫語言︰粵語</font></p><p><font color="#9222dd" size="3">動畫格式︰rmvb</font></p><p><font color="#9222dd" size="3" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">動畫來源:幽助錄影</font></p><p><font color="#9222dd" size="3" style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff;">發布人︰幽助</font></p><p>第03集 因天線問題有d雜聲<br/>第05集 我錄唔到,...用小怪版本<br/>第08集 後改用mu空間&nbsp; 因ff空間成日唔知點解冇哂d資料<br/>第11-12集 我錄唔到,...用小怪版本</p><p></p><p>下載網址︰<br/>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
[/UseMoney]</p>( V: @, a+ m; f5 H+ }# c) C

6 \( ^& C2 P! {" b

已有(111)人评论

hikaruyin 发表于 2006-6-26 05:08:49 | 显示全部楼层
<p>點解幅圖係忍者龜?</p>
gundam 发表于 2006-6-26 05:09:27 | 显示全部楼层
<p>多谢先点解图片系忍者龟既?</p>
幽助 发表于 2006-6-26 05:12:00 | 显示全部楼层
正話按錯左幅圖...
guixuanzi 发表于 2006-6-26 05:12:08 | 显示全部楼层
<p>是不是SEED第二部啊&nbsp;&nbsp; BT果边那集吗?</p>
幽助 发表于 2006-6-26 05:13:54 | 显示全部楼层
是...不過呢個自己錄o既^^
pushcar 发表于 2006-6-26 05:14:40 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>gundam</i>在2006-6-25 21:09:27的发言:</b><br/><p>多谢先点解图片系忍者龟既?</p></div><p>你看到的其實是一隻新型渣古............</p>
youxiwang 发表于 2006-6-26 05:17:10 | 显示全部楼层
<p>支持啊,质量点?同F版嘎相比</p>
zhuwang 发表于 2006-6-26 05:35:38 | 显示全部楼层
正我又来支持下!!
拉比 发表于 2006-6-26 05:43:23 | 显示全部楼层
雖然我錄咗,但都支持一下
羽根 发表于 2006-6-26 05:50:23 | 显示全部楼层
支持一下!~
) Z( ?& b0 j1 ?4 Y4 @6 q4 j" H

6 ?4 H" p; k  P2 m% q4 B
Freadm 发表于 2006-6-26 05:52:52 | 显示全部楼层
绝对支持