[版规指引] [公告]粤漫社程序升级定于北京时间22日晚上20点起,暂停服务约6小时!

Kiver 发布于2006-6-21 00:28 5176 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]

通知

% A/ v; { S5 i+ ~, c; H* j# b* E

粤漫社计划于22日晚上约20点起进行程序上的升级及数据的转移工作,介时网站所有服务将暂停约6小时,期间有可能出现无法访问的情况~!

. k, o; ^5 r; S5 i

敬请各位注意~!

# ^: m, x( {0 D' C( ?

本次升级只对主程序上的升级与维护,对潜水人员进行清理等操作~!,所以用时较长~!

. Y' P/ P, G$ t- ?6 q7 I; \5 e

网站计划于7月初开启新的博客程序,原有博客将停用,但不计划删除~!

& h0 J8 e+ H# u2 F

粤漫社

: V# e" j5 h$ h5 \! K

已有(21)人评论

Laputa81 发表于 2006-6-21 03:01:23 | 显示全部楼层

8点啊???

f/ {% `& V# C x

可唔可以迟少少先啊?????

2 m! D6 Z: t8 h# H8 c8 w% Z2 M# e

不如10点先啦!!!!!

rx-rider 发表于 2006-6-21 03:15:51 | 显示全部楼层
是呀,我支持10点到早上9点/10点。
lqyy2k 发表于 2006-6-21 03:16:22 | 显示全部楼层

时间上仲有没得考虑下啊.....

' Y) s6 L/ e4 c5 W9 E) g

深夜会好D.....

Laputa81 发表于 2006-6-21 03:30:23 | 显示全部楼层
以下是引用rx-rider在2006-6-20 19:15:51的发言:
是呀,我支持10点到早上9点/10点。
. @; j' p7 b$ N# S8 y

喺啰!!! 5 \7 x! C: r7 v! e- ]4 [8 E

喱个时段会比较多人上咖!!!!

Kiver 发表于 2006-6-21 03:33:56 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-6-20 19:01:23的发言:
6 h# o% O% Y0 }' o$ Z$ t8 [

8点啊???

! N. }8 D; l. p6 J* Z

可唔可以迟少少先啊?????

0 ? K0 [% n. `4 O; s' E! j

不如10点先啦!!!!!

+ r1 Z! h& N- U* D

我吾使睡咯`~~5 Y- s5 z M4 u' G( G

再迟的话`~

lyz4733 发表于 2006-6-21 04:05:00 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-6-20 19:33:56的发言:

4 f: E, C+ m9 p! |9 @$ M0 F

我吾使睡咯`~~
/ ?# s) m* ~5 w

再迟的话`~

' q" f# d$ m7 s5 p7 ^! B) p4 T: L

r0 A0 h& c% M# }1 X* h

做完睇埋世界杯先训啊.

5 I% B/ [, A/ y5 G

又要辛苦社长了.

Laputa81 发表于 2006-6-21 05:10:46 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-6-20 19:33:56的发言:

9 s4 B1 o5 p; N _5 n

我吾使睡咯`~~
3 `2 q- O9 S8 A: V, L

再迟的话`~

2 f8 d' w4 G& w: y7 y

如果喺休息嘅话唔怕啦!!!!! % n8 ]6 q# w$ o+ O$ p

凌晨4点之嘛!!!!!! # s0 L6 {/ h, V/ H: D/ D

睇埋3:00个场吖嘛!!!! 8 v- }# ?5 W* y K' R% e' n

日本VS巴西啊!!!!!

L0 C% {5 D5 Y

PS:D徽章可唔可以换番以前个种啊?????

% i d9 |; [, U$ z9 H

有个动画MM,边跟有D宝石嘅呢!!!!!

Kiver 发表于 2006-6-21 05:30:38 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-6-20 21:10:46的发言:

0 o( [9 [# f/ I; _; T( P$ g

如果喺休息嘅话唔怕啦!!!!!
3 }5 L' o$ I! ~9 k& H0 R) e- ^* |

凌晨4点之嘛!!!!!!
& G- ]8 y% P: l/ n1 r" K q# Y7 m

睇埋3:00个场吖嘛!!!!
2 }4 \1 k# x$ X. g

日本VS巴西啊!!!!!

0 s* I% W2 A' o4 M/ I2 v6 M7 H' R

PS:D徽章可唔可以换番以前个种啊?????

c: H3 C# ?4 T1 Z

有个动画MM,边跟有D宝石嘅呢!!!!!

N5 Y4 F. Z t0 D5 u. L* G# Y

那批货品好似俾我删了`~~

Laputa81 发表于 2006-6-21 05:41:34 | 显示全部楼层
以下是引用红枫在2006-6-20 21:30:38的发言:

* |5 U9 N* F5 h) P% J) I

那批货品好似俾我删了`~~

# d c7 U& m% M% M) m' @

唔喺啩?????

8 ?4 [5 u( F9 ^' W* v' b0 m

喺唔喺咿咖论坛唔支持GIF啊?????

! t% L" @, i+ V7 x9 ]8 P

点解我见到D签名同表情都唔郁嘅??????

omar0726 发表于 2006-6-21 06:18:23 | 显示全部楼层
支持 ~!!期待新空间~!
Kiver 发表于 2006-6-21 06:26:25 | 显示全部楼层
以下是引用Laputa81在2006-6-20 21:41:34的发言:

6 L: J/ D; m% ^" e9 k# j# g

唔喺啩?????

3 B, i! K. M* P6 T- c7 T

喺唔喺咿咖论坛唔支持GIF啊?????

@4 }, J! X. f! r; c/ Y9 C3 Z5 r

点解我见到D签名同表情都唔郁嘅??????

( i7 Y$ k2 {, J

0 z( [: j% [/ g3 l# ~- }

你的问题

/ A* _: Z6 U+ I: d

我这里所有正常

12下一页