[原创]星球流浪記①【TVB粵語版】第1-26話

peta 发布于2006-6-7 05:36 7211 次浏览 74 位用户参与讨论   [复制分享主题]
leonfeng 发表于 2006-6-7 20:55:17 | 显示全部楼层
<P><FONT color=#0099ff size=4><STRONG>哩出動畫值得大家一睇!</STRONG></FONT></P>$ Z0 b5 \" a' u
<P><FONT color=#0099ff size=4><STRONG>裏面講嘅就係團隊合作同埋野外求生!</STRONG></FONT></P>4 Q+ N# M5 R3 j2 {8 o+ W
<P><FONT color=#0099ff size=4><STRONG>就是時下興起嘅“戶外拓展”課程,</STRONG></FONT></P>
; t. Z% N* j+ R, O0 B7 x# A" c<P><FONT color=#0099ff size=4><STRONG>是由香港引入內地,多數是香港人過來開嘅公司!</STRONG></FONT></P>
% x! `6 _$ D3 c; j<P><FONT color=#0099ff size=4><STRONG>本人也是從事這個行業的!</STRONG></FONT></P>
peta 发表于 2006-6-7 20:57:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lyz4733</I>在2006-6-6 23:59:40的发言:</B><BR><BR>
: Z7 l1 V9 {5 {0 j<P>楼主多口问句知否小栈几时开返啊,同时系未收到T?B既信关左啊??癫佬版主系未去左P2Poen上发野呢??</P></DIV>, f# y. O5 A, U6 y  B
<P>因爲小棧呢傢欠個软件,所以暂時關闭,至於幾時開返,就係未知知數
- Q6 `' }% Q9 u$ X<P>由于tvb以傢要打击bt下载劇集,所以版主現在暂時唔用bt分享住,睇情况先放...
& v7 _5 T  x& s( f% _/ l<P>之前版主用過FF上傳嘢ga(係Uwants發怖過)!之后有人做25仔,話佢上傳D唔合法ga嘢!之后就俾人ban咗,上傳唔到嘢la...所以呢傢版主話要引退la...唔再發怖任何资源law喔!!!除非小棧再開返都會考虑下ga~</P>
Laputa81 发表于 2006-6-7 21:14:01 | 显示全部楼层
<P>唔知有无睇过!!</P>( v7 h, n/ L( V4 ?* V6 z
<P>不过喱类动画我钟意啊!!!!</P>
btconnie 发表于 2006-6-8 04:23:51 | 显示全部楼层
謝謝啊, 可以替換自己嗰set了.
qkhhicwxf 发表于 2006-6-8 06:45:51 | 显示全部楼层
呢个未看过播........
ktokyo 发表于 2006-6-8 17:11:03 | 显示全部楼层
好似依家电视都播紧,不过吴知道1定2呢/
我皇烈 发表于 2006-6-9 16:21:02 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>peta</I>在2006-6-7 12:57:07的发言:</B><br><br>2 [- Z  g0 j# a) D3 `1 J
<P>因爲小棧呢傢欠個软件,所以暂時關闭,至於幾時開返,就係未知知數 <br>) b  q# u! j' C8 B
<P>由于tvb以傢要打击bt下载劇集,所以版主現在暂時唔用bt分享住,睇情况先放... <br>
5 c6 ~* e0 ~, e<P>之前版主用過FF上傳嘢ga(係Uwants發怖過)!之后有人做25仔,話佢上傳D唔合法ga嘢!之后就俾人ban咗,上傳唔到嘢la...所以呢傢版主話要引退la...唔再發怖任何资源law喔!!!除非小棧再開返都會考虑下ga~</P></DIV>- H3 z7 x6 j4 P9 H: l3 [$ s, J
<P>搞錯!!!死人TVB真係衰</P>5 H: l6 O! R1 W$ C' i' x% e
<P>唔比我地下載嘢</P>3 e  w7 {4 K) ~! M
, [# }' k* M* c& @& \+ H1 N
poliy 发表于 2006-6-12 07:11:56 | 显示全部楼层
<P>是一部几好的动漫  我会多支持!</P>
Kiver 发表于 2006-6-12 07:19:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>peta</I>在2006-6-6 21:36:14的发言:</B><BR>
* |, r: q7 l' U3 W) w4 |9 H<P>【動畫名稱】:星球流浪記① <BR>【集  數】:第01-26話 <BR>【語  言】:TVB粵語 <BR>【字  幕】:無字幕 <BR>【檔案格式】:RMVB <BR>【檔案大小】:<FONT color=#0997f7><FONT size=3><FONT face=幼圆><FONT face=幼圆 size=5>2.86</FONT><STRONG>GB</STRONG></FONT></FONT></FONT> <BR>【做种时间】:不定時做種,大约中午12:30-3:00,晚上7:00-12:00 <BR>【製作放送】:小怪(fung1185)、小棧版主“郎牙癲佬”、P.K./放送:Peta</P>5 v% N4 k$ c8 E7 g
<P>内容简介:<FONT face=幼圆 size=4>以傢係太空发展蓬勃嘅年代,我地同機械寵物生活係同一太空殖民地<BR>但大家嘅背景就好唔同,係學校去學習旅行嘅個日,我地遇到宇宙風暴<BR>被送到一個不知名嘅星球,之后開始一個求生嘅驚險旅程......</FONT></P>1 m# U" X) l1 M) N/ C# d2 O
<P>作者的話:<FONT face=黑体 size=3>感谢小怪(Fung1185)錄影和提供,唔該嗮袮...<BR>仲有就係多谢相聚小棧版主“郎牙癲佬”抽空幫我錄影,唔該嗮...<BR>仲有就係P.K.同Cyber站長嘅錄影和補檔,Thx...!!至於小弟(Peta)係第一次做種,請各位多多指教^_^</FONT></P>0 b/ z% W5 Q$ X; {( \
<P><BR></P>0 |+ z/ x" k, O5 R8 m/ q0 X
<P><FONT face=黑体 color=#ff6600 size=3>谨记:下载完ga人一定要做種,因爲我係ADSL做種,缓慢咁上傳中....所以要幫手做種,如果一下载完就閃人ga話,本人以后都唔會分享任何资源。。。</FONT></P><BR></DIV>
. L- ?9 u2 s& H& ]9 e<P>
6 `/ Z9 c: I! _<P>哗~~~</P>! h% k, @4 {) F
<P>阵容强大啊~~~</P>
peta 发表于 2006-6-13 02:14:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-6-11 23:19:16的发言:</B><BR><BR>
5 b4 r  I3 R% @+ W* G% x<P>
2 [  ~/ `/ y' O9 v1 @+ Q6 k" p<P>哗~~~</P>
9 V7 X* P- o+ {) b9 M1 a6 b, R<P>阵容强大啊~~~</P></DIV>* k" b" Z8 R) c& Y
<P>多谢紅楓ga支持!有嘚加威望ma?( C- j$ i+ G( q+ t
<P>點解我發咗咁耐都無人奖励下我ga...我係第一次用bt分享嘢ar!!</P>
hikaru342 发表于 2006-6-13 09:36:53 | 显示全部楼层
噢.原来是无人或星阿我有了.帮顶
冰封精灵 发表于 2006-6-13 22:59:39 | 显示全部楼层
第18集真是离奇,,就因为名字的问题,就不可以播放,,我搞了几个小时都搞不定,结果改个名字就搞定拉。