[青葱校园] [灌水]短短2个月,多左个新进水后!水神都要企埋边了!!

tandong 发布于2006-6-7 03:04 8120 次浏览 309 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>短短2个月,多左个新进水后!水神都要企埋边了!!你地知是边个啊?</P>) _* e- Y. U( S, a- w& N6 X
<P>想打社花社草!无就校花校草啦!</P>

已有(309)人评论

huang 发表于 2006-6-7 03:05:24 | 显示全部楼层
<P>唔系挂</P>
% T2 t6 j0 L4 {' I/ |* B<P>边个呀</P>7 K1 M) S  @6 R
<P>真是唔知喔 </P>
! Q4 \; K5 X6 z7 a% V
jczcyx 发表于 2006-6-7 03:05:51 | 显示全部楼层
咪就係嗰位D字开头嘅头文字D水后囉~
聖若望 发表于 2006-6-7 03:06:44 | 显示全部楼层
<P>是咪果個叫ddmama ?</P>
- t! i4 u- M. S/ s6 o4 a<P>好勢利啊</P>
tandong 发表于 2006-6-7 03:07:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-6-6 19:05:51的发言:</B><BR>咪就係嗰位D字开头嘅头文字D水后囉~</DIV>0 T7 s0 |+ u; n, W4 l  f
<P>醒目!2楼还钨XX!</P>
chansun 发表于 2006-6-7 03:10:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2006-6-6 19:04:25的发言:</B><BR>5 v) B# ?6 J: z) n; A5 W
<P>短短2个月,多左个新进水后!水神都要企埋边了!!你地知是边个啊?</P>
( B% i/ q+ }% e2 f2 Q<P>想打社花社草!无就校花校草啦!</P></DIV>
. h/ W, V" L( P- J<p>5 N5 Z5 R  Q! U+ c
<P>老虎你系度帮人卖广告甘既!!!</P>
) B, i1 n! z1 X' ?9 J* o# Y<P></P>
chansun 发表于 2006-6-7 03:11:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-6-6 19:05:51的发言:</B><BR>咪就係嗰位D字开头嘅头文字D水后囉~</DIV>. M, `4 v1 l8 a3 ?9 ^
<P>“头文字D”呢样又几趁啵!!!</P>
jczcyx 发表于 2006-6-7 03:12:24 | 显示全部楼层
<P>第一次见只老虎喺度开主题...</P>; p2 h+ v! u6 g. I- N3 x! j
<P>莫非受咗咩刺激~</P>
龍翔九天 发表于 2006-6-7 03:12:28 | 显示全部楼层
<P>……上一辈的水字级,除左水神</P>
( [6 W2 e. q' g- A  e! Q' J. I" W/ @<P>以某J为首的,貌似都已经收山了……</P>
9 R3 m5 t- o0 h<P>不过咁快又有继承人了……</P>
tandong 发表于 2006-6-7 03:23:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-6-6 19:12:24的发言:</B><BR>
+ [: ~9 F$ y& a4 S' q<P>第一次见只老虎喺度开主题...</P>- y8 ~* v1 b3 H% I4 O1 Z
<P>莫非受咗咩刺激~</P></DIV>
8 U5 J' F( O8 v' \, m5 s% F0 I4 {<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-6-6 19:12:24的发言:</B><BR>
# k; Q1 p. l) \1 l$ z<P>第一次见只老虎喺度开主题...</P>! J1 P( X8 o6 l3 j# _" z
<P>莫非受咗咩刺激~</P></DIV>
2 ^0 e9 O. B* g8 `- n3 x0 W! f; j<P>社长未来,等我来兴水作浪啦!!</P>
  @/ Q1 [2 `4 t<P></P>
tandong 发表于 2006-6-7 03:34:58 | 显示全部楼层
个标题感样,<STRONG>水神都无入来水几也?</STRONG>
ikuyori 发表于 2006-6-7 03:39:19 | 显示全部楼层
<P>邊有2個月啊</P>1 \* r& K* s7 x0 A2 h
<P>佢4月尾註冊</P>
6 V. X4 y3 Z* E' l4 G6 I8 y<P>應該一個月多D </P>