[新闻资讯] 現在的小學生是怎麼了???? [1人把風 3小五生輪暴女同學]

全職獵人 发布于2006-5-22 15:54 6688 次浏览 59 位用户参与讨论   [复制分享主题]
雷枫 发表于 2006-5-23 07:39:32 | 显示全部楼层

mc238 发表于 2006-5-23 09:35:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>雷枫</I>在2006-5-22 23:39:32的发言:</B><BR>
+ [8 g  k  y& U; r. ~( U% _. T<P>楼主的什么选项</P>
6 J+ j6 g. A1 \! F* w<P>简直混蛋</P></DIV>, O$ N0 C, G2 U1 L( B0 q7 B
<p>咁不如你另外发起投票喇

lion9771 发表于 2006-5-23 14:01:50 | 显示全部楼层
<P>依家D小学生素质越黎越低~~我都唔想讲啦</P>

X-105 发表于 2006-5-23 19:41:40 | 显示全部楼层
无发相信。

xxxx_4 发表于 2006-5-23 20:45:52 | 显示全部楼层
<P>好平常喈~~</P>
) R8 [1 l* T/ E- [1 O" d( F<P>可能迟D仲有D甘变态噶~</P>

youxiwang 发表于 2006-5-23 20:55:25 | 显示全部楼层
唔系挂,依家D小学生真系

ktokyo 发表于 2006-5-24 01:01:19 | 显示全部楼层
现在的学生啊,真系道德沦亡了

sazabi 发表于 2006-5-24 01:44:08 | 显示全部楼层
<P>晕死,这种事情绝对不可饶恕</P>

freedog 发表于 2006-5-24 06:54:17 | 显示全部楼层
<P>我甘大个都唔敢啦~~~甘细个就甘够胆,真系咩世界啊,睇来宜家D学生教育真系出左D问题</P>

風華霙 发表于 2006-5-24 19:02:29 | 显示全部楼层
<P>时代进步啊~~~现在竟然到小学了</P>

大叮噹 发表于 2006-5-25 01:11:47 | 显示全部楼层
<P><FONT face=新細明體>d </FONT>男仔好咁衰<FONT face=新細明體>ga....<o:p></o:p></FONT></P>$ ]0 j& U# `5 ?  u; I
<P>个女仔好可怜<FONT face=新細明體>...<o:p></o:p></FONT></P>
3 ~% e- l: L+ r; h4 }6 s& F<P>可能一世都忘记唔倒<FONT face=新細明體>d </FONT>件事<FONT face=新細明體>..........&gt;&lt;"</FONT><o:p></o:p></P>
' C# @! X; h: I2 t8 ~+ a% @: \) c7 J7 j

jczcyx 发表于 2006-5-25 04:21:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>毛利蘭</I>在2006-5-22 19:12:34的发言:</B><BR>将全世界既男性人道毁灭未天下太平罗!</DIV>
* X+ \, i5 _8 |, f<P>哗~使唔使咁激啊?...; d. q" h' Y6 S0 h3 t( L5 [
<P>如果冇男性呢个世界会失去平衡的
+ t& g5 K, X8 N5 q! l<P>你谂吓女儿国係点样,你觉得好唔好呢?</P>