[生活百科] 宠王换人了啊

木木 发布于2006-5-13 21:21 1228 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>宠王toy1986的“玩具神兽”终于脱离第一的位置,新的宠王诞生了啊<br>EVA的宠物升级爬得真快,好像才3-4天就爬到第一了<br>我的</P>8 ~2 E- X% T+ ?% D5 [( B9 Q
- Z. ^5 p3 P6 l6 B
<P>网络太卡了。。。难道zs的ad也这么差</P>
2 c+ d8 t1 e- y; C4 ^3 V6 [
$ R, D; m' h- f5 N( J

已有(15)人评论

Laputa81 发表于 2006-5-13 21:33:08 | 显示全部楼层
<P>乜排头位对你地嚟讲真喺咁紧要嘅咩??????</P>
* \$ T9 J( }2 ]' f<P>个个都响度纯粹为咗争头位而玩咖??????</P># E6 z6 d; p) l2 y4 z( G" X" \
<P>喺咁仲有乜乐趣啫!!!!!!</P>
mc238 发表于 2006-5-14 00:39:07 | 显示全部楼层
toy好似好耐冇玩了.唔通玩厌咗?
Laputa81 发表于 2006-5-14 00:51:25 | 显示全部楼层
好似话要开工啰!!!!!!
HTF 发表于 2006-5-14 01:20:28 | 显示全部楼层
边个做宠王都无所为啦
toy1986 发表于 2006-5-14 01:35:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mc238</I>在2006-5-13 16:39:07的发言:</B><BR>toy好似好耐冇玩了.唔通玩厌咗?</DIV>
9 A1 k9 p* ^  L& H: D( W<P>系没玩好耐咯。依家终于有人高过我了。总算宠物还没 末落: T7 t7 x* `. h. G3 A5 i: G
香织公主 发表于 2006-5-14 01:43:49 | 显示全部楼层
家嚇換咗人都好D。。成日都係佢都唔好玩喇。
toy1986 发表于 2006-5-14 01:46:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>香织公主</I>在2006-5-13 17:43:49的发言:</B><BR>家嚇換咗人都好D。。成日都係佢都唔好玩喇。</DIV>
# N3 w- D/ u8 f' L) b<P>好睇我唔顺眼甘话了喔。</P>
木木 发表于 2006-5-14 01:46:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>toy1986</I>在2006-5-13 17:35:47的发言:</B><BR><BR>
. J" s2 u5 v3 `9 ~+ i<P>系没玩好耐咯。依家终于有人高过我了。总算宠物还没 末落<BR></P></DIV>
6 K  Q3 R6 o! ]( ?" R" t<p>总算交棒了~
hery 发表于 2006-5-14 04:44:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>木木</I>在2006-5-13 17:46:48的发言:</B><BR><BR>
2 C( m' l  X. w  J<P>总算交棒了~</P></DIV>" W4 {& C+ o. i: K$ e9 I& q% n+ L; u
<P>甘证实重有唔少人玩宠物嘛~~~~~后浪推前浪~~~
" s5 |3 j  V0 i6 I" k' R<P>  $ i! S- Y+ d- p8 j) |1 W
catpet 发表于 2006-5-14 10:58:44 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-13 13:33:08的发言:</B><BR>$ c4 }) s+ ~% A
<P>乜排头位对你地嚟讲真喺咁紧要嘅咩??????</P>4 X- L$ p" J. r: r5 A. o( h
<P>个个都响度纯粹为咗争头位而玩咖??????</P>
+ ]) ^2 _  g: ^: k+ M# d<P>喺咁仲有乜乐趣啫!!!!!!</P></DIV>
/ p+ \, y: E' F- x<p>呢样我都认同啊,单纯为升级而战斗太寡了!!!
星幻 发表于 2006-5-14 11:17:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>木木</I>在2006-5-13 13:21:35的发言:</B><BR>2 I" i. w/ @6 k" A
<P>宠王toy1986的“玩具神兽”终于脱离第一的位置,新的宠王诞生了啊<BR>EVA的宠物升级爬得真快,好像才3-4天就爬到第一了<BR>我的</P>
4 X6 g  ~( I' D4 d! L3 r) Y5 v<P>网络太卡了。。。难道zs的ad也这么差</P><BR></DIV>7 N' x: T' @3 l5 v9 ?
<P>排位高了,人品```````````</P>
12下一页