[新闻资讯] 阿尚義叔近期夠紅末?

全職獵人 发布于2006-5-13 14:36 1446 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ddmama 发表于 2006-5-14 01:59:02 | 显示全部楼层
<P>咁樣都得 ???</P>( r; D6 @2 X6 |1 p
<P>不過阿叔今年都退休啦 !!!</P>
" A. v# r# N0 Q% [
Demon 发表于 2006-5-14 02:11:34 | 显示全部楼层
哇!!!强啊~~~出买大救生圈
hery 发表于 2006-5-14 04:10:55 | 显示全部楼层
好搞野啊~~~~~楼主~~~你犀利~~~~
omar0726 发表于 2006-5-14 05:09:56 | 显示全部楼层
厉害哦~!! 锦都得!!!
lienli 发表于 2006-5-14 07:36:02 | 显示全部楼层
原来阿叔仲甘劲啊.......
snowy 发表于 2006-5-14 08:21:32 | 显示全部楼层
because佢快退休吧?!
星幻 发表于 2006-5-14 10:26:42 | 显示全部楼层
汗啊`见到就晕```````
catpet 发表于 2006-5-14 10:59:46 | 显示全部楼层
呢期佢红到发紫添了!!!
Phily 发表于 2006-5-14 11:11:03 | 显示全部楼层
<P>越听越把几火,呢个阿叔真系烦死人......</P>
, p; O/ ^* P& N4 q8 N/ q4 p<P>真系唔系点解个后生仲可以甘忍得手,就算唔打距都叼番距啦</P>
Phily 发表于 2006-5-14 11:20:55 | 显示全部楼层
<P>呢个阿叔都无救咖啦,拉去打靶算啦</P>6 S8 G  @8 c# y2 V4 |' ^6 x
<P>越听越把几火,真系唔明个后生可以忍住打唔去郁距......</P>; a2 {  S  Q& i! R6 C" x, E
<P>之前听过香港某电信公司的一个外泄电话录音,内容系一个男人不断打电话去saorao呢间电信公司,D语气又系叫人越听越激气,家阵怀疑果个saorao电话系唔系又系呢个阿叔的杰作......</P>
8 w% a% W, y$ c  }9 ^- G

8 t  c: `, }1 d9 Y: b4 ?8 E/ O
我爱动漫 发表于 2006-6-23 12:43:57 | 显示全部楼层
楼主好强啊!(