[吃喝玩乐] [吹水]发觉吡只守护兽学魔法技能无乜用!!!!!

Laputa81 发布于2006-5-3 21:35 2114 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
chansun 发表于 2006-5-4 01:40:01 | 显示全部楼层
<P>我都吾系几好意思打人地既,果两只练功牛又未够级打....</P>
chansun 发表于 2006-5-4 01:51:22 | 显示全部楼层
<P>仲有啊,阿T仔之前出过份野,话系训练场度,你打打下人地只守护兽,无哩啦更,你只守护兽会钟意对方只守护兽,然后走佬去人地度嘎啵!!!</P>
2 ~4 Z, v$ J, ~<P></P>
Laputa81 发表于 2006-5-4 02:07:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-3 17:40:01的发言:</B><BR>; \6 [9 }. j# _$ ~# r- h1 O7 K- _
<P>我都吾系几好意思打人地既,果两只练功牛又未够级打....</P></DIV>  L" H/ v9 I  m' T: R4 M5 j
<P>就喺咁先烦!!!!!!</P>
Laputa81 发表于 2006-5-4 02:08:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-3 17:51:22的发言:</B><BR>
. N' M5 f9 B6 @: }+ B<P>仲有啊,阿T仔之前出过份野,话系训练场度,你打打下人地只守护兽,无哩啦更,你只守护兽会钟意对方只守护兽,然后走佬去人地度嘎啵!!!</P>
  u- I; u: M- U+ j! h<P></P></DIV>
& N/ o" i0 i; X7 V& A/ U2 ^<P>你唔讲都唔记得咗········</P>
chansun 发表于 2006-5-4 02:15:27 | 显示全部楼层
<P>我谂过了,不如我同你都抓D其他怪兽放入个训练场度,我打你果D,你打我果D啦,又吾洗惊走佬!!!</P>
* G: L$ w( G2 `' E3 X& x$ X<P></P>
Laputa81 发表于 2006-5-4 02:26:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>chansun</I>在2006-5-3 18:15:27的发言:</B><BR>7 t+ @8 O  C0 ?
<P>我谂过了,不如我同你都抓D其他怪兽放入个训练场度,我打你果D,你打我果D啦,又吾洗惊走佬!!!</P>2 v2 q7 z( N3 E9 {5 l% M
<P></P></DIV>
2 f1 V: N' M. [+ A# @# a<P>其实我都有啉过!!!!!!!
# b2 J7 C- E4 ^<P>不过T话咁练法同练1转嘅时间差唔多········</P>
chansun 发表于 2006-5-4 02:31:09 | 显示全部楼层
系噶啦,我去完二手市场扫货啦,不过有D未鉴定既,我夜D一次过放晒入去!!!
Laputa81 发表于 2006-5-4 02:38:13 | 显示全部楼层
<P>T话捉绿绵虫好D啵!!!!!</P>
, E5 @$ L: Z1 h7 }3 `<P>一招一只········</P>
; ]7 M& u% |% o) \& `0 T) B<P>不过我都喺搞掂只宠1转先嘞·········</P>
Laputa81 发表于 2006-5-4 03:23:01 | 显示全部楼层
<P>响云中城你有无见过牛牛啊??????</P>
1 q% @+ t! ?' Q. s4 r7 Z<P>我未试过见到··········</P>
huang 发表于 2006-5-4 03:31:58 | 显示全部楼层
无玩,吾理
Laputa81 发表于 2006-5-4 03:39:26 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>huang</I>在2006-5-3 19:31:58的发言:</B><BR>无玩,吾理</DIV>
, C8 h: I; n; S3 v' j7 P& C<P>好水啊你·······</P>
chansun 发表于 2006-5-4 05:12:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-3 19:23:01的发言:</B><br>& _$ k" }9 [: F4 o
<P>响云中城你有无见过牛牛啊??????</P>3 i- d& P$ M" y3 v7 O, _0 D
<P>我未试过见到··········</P></DIV>8 ~% g$ {: ?; N
<P>无噶,净得藏宝洞有噶喳!!!</P>$ Q$ v5 {: u8 P# w$ l4 b( @% A2 W
7 j* e  M& H& s0 W- F/ i0 R: p