[生活百科] [吹水]咿咖喺唔喺搞针对先!!!!!!

Laputa81 发布于2006-5-3 19:14 13730 次浏览 165 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><FONT color=#c977ff size=5>本来一早上嚟祝贺下大家改写咗3050喱个纪录嘅!!!!!</FONT></P>
) R" H. ]* ], S, O<P><FONT color=#c977ff size=5>点知见到一大堆有针对性、诅咒、毒骂嘅说话!!!!!!</FONT></P>4 `9 ~  S, y7 t  H, y: C- N) Q2 ^
<P><FONT color=#c977ff size=5>咿咖我喺唔喺如此乞你地憎!!!!!!!</FONT></P>
7 z. Q" K, w, _' A. `6 {4 M<P><FONT color=#c977ff size=5>如果喺就请投票!!!!!!!</FONT></P>9 F# g9 q) F4 U; v
<P><FONT color=#c977ff size=5>我从此消失!!!!</FONT></P>0 q8 N$ F- u! I
<P></P>
/ g/ H! X- X2 @5 @+ T* N. q<P>

[吹水]咿咖喺唔喺搞针对先!!!!!!

</P>$ ?) r% ~& [5 M7 A" ]) C
<P>

<BR>

<BR>

<BR>

<BR></P>
单选投票, 共有 16 人参与投票

距结束还有: 3412 天10 小时7 分钟

您所在的用户组没有投票权限

已有(165)人评论

rx-rider 发表于 2006-5-3 19:15:52 | 显示全部楼层
走过。。。。。。。。。。。。。。。。。。。不加评论。

划破夜空 发表于 2006-5-3 19:18:06 | 显示全部楼层
我地系以你为目标~~~不断前进~~~米甘敏感啦~~~

猪C叮 发表于 2006-5-3 19:21:39 | 显示全部楼层
<P>咪甘啦。大家讲吓咋。</P>; U3 z- S2 x8 a, L- G4 B
<P>你5系度大家都狂提你足见你噶地位啦。</P>
6 K: g% f( p6 a. U2 Y8 u<P>都系个句:小小玩笑。无伤大雅。</P>
' g8 N/ Y2 @+ D+ k, ^0 b6 c<P>讲真噶。</P>
6 }; v+ w# U$ G2 r2 `

划破夜空 发表于 2006-5-3 19:26:02 | 显示全部楼层
水甚锕~~~你D选项里面无个合心水噶喔~~~点算啊??????有无"大家都好中意你"之类噶选项啊????

huang 发表于 2006-5-3 19:29:07 | 显示全部楼层
<P>对酒当歌</P>
$ R  a9 X5 V8 s; C' M- C3 n<P>人生几何</P>' _% d6 V" |) T# S% [

龍翔九天 发表于 2006-5-3 19:38:13 | 显示全部楼层
<P>咁样证明水神你的影响力大……</P>
( B) O9 P5 F/ C& T: ~! [  `) O<P>个个都以你为目标……</P>

shingo 发表于 2006-5-3 19:40:44 | 显示全部楼层
事先讲明,我无咁讲过啊

jczcyx 发表于 2006-5-3 19:44:35 | 显示全部楼层
<P>你可能觉得好不爽~~</P>* k0 `5 N+ u; ~- g7 G
<P>心情好复杂,因为寻日你自己冇得参加...</P>6 H; T- ~' H4 R5 a: v0 x
<P>跟住上嚟又见到呢D留言,可能你觉得好似俾人抛弃咗咁~</P>
2 F. z0 ~, w' G% P0 ?+ L<P>有冇D咁嘅感觉呢?</P>

Laputa81 发表于 2006-5-3 20:11:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>jczcyx</I>在2006-5-3 11:44:35的发言:</B><BR>
/ \+ F3 U; W7 }<P>你可能觉得好不爽~~</P>
/ y, D0 K4 [. ~$ h<P>心情好复杂,因为寻日你自己冇得参加...</P>
3 y2 H' d3 o+ O' `$ d. T<P>跟住上嚟又见到呢D留言,可能你觉得好似俾人抛弃咗咁~</P>
: s2 [1 S0 J% _  d<P>有冇D咁嘅感觉呢?</P></DIV>
, ^4 }% e' f+ n2 H0 h3 y0 x<P>150几帖都叫无参加???????- e+ i  V- s: i+ p
<P>沉晚喺拨号上嚟咖!!!!!!% z6 o2 S% Z# @
<P>速度慢过蚁拦·········. i: A% `/ j, ]; l, C+ u* t
<P>上嚟喺旨在睇吓结果咖咋·······</P>

Laputa81 发表于 2006-5-3 20:12:23 | 显示全部楼层
<P>水区头两页差唔多个个主题都有句咁嘅话·······</P>
4 z& L  K0 A; O% D# f" J<P>我睇如果喺你地会有乜感受!!!!!!!</P>
3 A/ j7 V0 v' r
; A! j6 F4 f$ L2 `. q) \

jczcyx 发表于 2006-5-3 20:15:43 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-5-3 12:11:31的发言:</B><BR><BR>
' ~) k  T2 t% u5 x( c; f<P>150几帖都叫无参加???????<BR>
! b+ o+ ~6 j* E" y* T# d( r1 S8 ~3 d<P>沉晚喺拨号上嚟咖!!!!!!<BR>
" {7 i: @7 K2 }8 p- c8 z& R<P>速度慢过蚁拦·········<BR>) U. J6 w. ]: D2 ?( R8 y( E
<P>上嚟喺旨在睇吓结果咖咋·······</P></DIV>, q* ~4 J; n! T+ c4 |+ _% ^
<P>5 u. ?+ Z; O' H, Q3 T' ~9 |
<P>唔係话你真係冇~~~</P>  E5 c- O; n, @! `
<P>只不过我话你一上嚟就搞呢D咁嘅投票.</P>+ m5 x8 `' W: o- s. ^, A; d9 Z2 {
<P>唔多唔少都会有翻D我讲感觉...</P>