[唱K小魚仙][01-52][TVB粵語][RMVB]

fung1185 发布于2006-4-22 23:22 2897 次浏览 51 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2006-4-23 05:43:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2006-4-22 21:39:29的发言:</B><BR><BR>9 k) {% A! ^/ y- @9 I$ {6 |
<P>比个IP你开行个水喉,啡住啊H版距呢!!看有多快!!</P></DIV>* D) p) H% n  p4 K) j
<p>讲乜呢~~
tandong 发表于 2006-4-23 05:48:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-4-22 21:43:18的发言:</B><BR><BR>2 c9 ~+ h' p- b( I% a9 c' }; F
<P>讲乜呢~~</P></DIV>, Y3 |& C9 b8 I, n& t, Q
<P>是啊!等我水一次吧!!其实是叫距单上传比H版,看上传有几快咋!</P>
Kiver 发表于 2006-4-23 05:49:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2006-4-22 21:48:13的发言:</B><BR><BR>
9 n0 U0 k8 j4 u9 _. f) E- [$ B<P>是啊!等我水一次吧!!其实是叫距单上传比H版,看上传有几快咋!</P></DIV>& ~7 b2 N, A% j6 p4 J1 O' ]
<P>我的下载速度都是在10-20KB之间~</P>
lyz4733 发表于 2006-4-23 06:04:07 | 显示全部楼层
我都系30KB左右喳,不过F版一定比我地下得完,等20个钟头啦。
lyz4733 发表于 2006-4-23 06:11:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>tandong</I>在2006-4-22 21:48:13的发言:</B><BR><BR>' D& i6 x6 e2 D& h: K+ @. _& G
<P>是啊!等我水一次吧!!其实是叫距单上传比H版,看上传有几快咋!</P></DIV>
! j) W, c  C7 q5 q6 g<p>+ e/ j* A# `& @3 W7 M+ o9 M2 R9 V5 e
<P>H版话下紧贪婪过个停左种啊,可能系心急挂。</P>
7 Q* K6 g* r7 i* r* T6 Q8 @8 c<P>我都转左下F版嘞。</P>
神風怪盜 发表于 2006-4-23 07:16:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>YYW</I>在2006-4-22 21:00:17的发言:</B><BR><BR>
5 u" Y4 i* o0 P: i7 `. p; i* B<P>速度當然快啦~<BR>/ u0 l: w/ k6 s0 A( X5 T
<P>在我服務時間內保證上傳速度為100KB/s - 4000KB/s</P></DIV>+ z* i& W/ b' w9 q+ j. ^* M
<P>你上传速度係快啊,但係都唔係传俾我嘅,连唔连得到你都唔知,我係内网好慢嘎</P>
神風怪盜 发表于 2006-4-23 07:20:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lyz4733</I>在2006-4-22 22:11:18的发言:</B><BR><BR>: H( O1 j' d6 U% y
<P>
2 b% @% K% a0 {<P>H版话下紧贪婪过个停左种啊,可能系心急挂。</P>
$ S! t+ _% ?1 P' H8 w8 ]  A$ J<P>我都转左下F版嘞。</P></DIV>
' K6 C1 D+ y/ U, `$ s$ s<P>唔使惊啊,贪婪嗰个种停着再下哩个都未迟,基本上文件都係一样</P>
傻仔一嗰 发表于 2006-4-23 09:00:22 | 显示全部楼层
<P>無聊下載來睇下都好...多謝曬..~</P>
mc238 发表于 2006-4-23 09:12:51 | 显示全部楼层
<P>F版的版本都喺正货标志。</P>
0 \! C; T8 a: P0 u, ^/ g<P>我一早已经在你嘅“小屋”下完了,当然呢度都要支持你。</P>
mc238 发表于 2006-4-23 09:18:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>fung1185</I>在2006-4-22 15:39:41的发言:</B><BR>$ {# f; c6 B8 g# L  |: @" S0 h
<P>片源大致上一樣ge</P>
' L0 @; s& P) ^& L<P>貪婪個個是fans 發布吧</P>
- y$ v* A% r2 ^5 e7 ?' t<P>p.s. 第52集有嚴重雪花</P>
1 g: ]2 }( g4 j- T3 g9 B0 L<P>等待dvd rip作合成</P></DIV>
0 M/ r" S- |4 }, a( @<P>其实你录的第52集我一早就睇咗了,只是有少许雪花而已,比起内地录的都要清,完全可以接受。
3 E; n2 Y, d/ z7 t<P>F版对动漫制作的敬业精神非常值得敬佩。</P>
sai520 发表于 2006-4-23 12:07:10 | 显示全部楼层
好片,帮你顶顶,谢谢啦  
夜月星辰 发表于 2006-4-23 12:55:49 | 显示全部楼层
<P>當然要支持F版啦</P>3 {9 i% X  u7 I2 P/ X* w5 n6 H
<P>之前都有好多missing 左 </P>