人魚之森1-3話,琴日tbv夜晚播果個.ˍ.

亞薰 发布于2004-9-19 21:32 1968 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>大家如果想睇又太夜冇睇就快d下啦.&#717;.</P>; [4 ?: Z# b! W! ^
<P>語言:粵語   檔案格式:rmvb   集數:1-3集  </P>0 ^4 i- s+ k+ j, f1 }* t, ?1 b
<P>種子有效時間:19/9/2004 (我會保留種子.&#717;.放便第時補種用)</P>
' v( Q' p5 v# O* N9 U$ L<P>片長:1小時04分38秒(1:04:38) 檔案大小:283.46mb</P>
7 g7 w  l" M) r<P>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

9 `3 t1 F# _$ [6 D! b4 ^請大家下完後做種.&#717;.發揮BT精神.&#717;.</P>3 I# J6 A% S1 S0 Y1 e
- t/ S: v1 @/ v7 s. e, H8 t

已有(36)人评论

光之丘 发表于 2004-9-19 22:06:47 | 显示全部楼层
琴晚唔系播着四集吗?
亞薰 发表于 2004-9-19 22:07:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>光之丘</I>在2004-9-19 13:55:42的发言:</B>
$ r" ?' m" _% \+ N- o
0 a3 O, Z( i) ]: w. M. J' F5 f<P>还会继续放后面的吗?</P>
( r* Y3 Z) {0 R+ A9 A& [! ?( K. Z% b3 Z% Y<P>好仲意睇呢部动画啊!!</P></DIV>- T$ {" g) X- p
<P>之後還會唔會放就要睇有冇沒放上網.&#717;.因為我係轉帖~
# e4 I) b: P& @<P>不過多數都會有人放.&#717;.</P>
亞薰 发表于 2004-9-19 22:08:37 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>光之丘</I>在2004-9-19 14:06:47的发言:</B>& o# z+ a7 I% @3 F: V
琴晚唔系播着四集吗?</DIV>& M) E* p' I/ ]) c9 c8 z! r
<P>琴晚只係播到第3集.&#717;.
4 [. n& }: E8 q$ e% I- \# S
sdhunter 发表于 2004-9-19 22:15:52 | 显示全部楼层
居然会有粤语!
光之丘 发表于 2004-9-19 22:28:02 | 显示全部楼层
琴晚播完,今日就有 50几 个种子,好恐怖啊!!
亞薰 发表于 2004-9-19 22:42:16 | 显示全部楼层
<P>我看到有80多個種子了.&#717;.</P><P>不過今日之後就好難講.....</P>
火柴 发表于 2004-9-19 22:46:04 | 显示全部楼层
<P>TVB有播咩?</P><P>几点啊?</P>
光之丘 发表于 2004-9-19 22:49:19 | 显示全部楼层
星期六 12:20分左右啦
萧十一郎 发表于 2004-9-19 23:03:51 | 显示全部楼层
<P>多谢!</P>
亞薰 发表于 2004-9-19 23:19:48 | 显示全部楼层
<P>E家係3點15分</P><P>種子數目係87≧▽≦~</P>
Kiver 发表于 2004-9-20 00:08:37 | 显示全部楼层
汗啊....这样不是我就下不了呢??
1234下一页