[原創][辣妹掌門人][1-52全]

btconnie 发布于2006-4-5 07:44 4615 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<DIV class=quote>【動漫名稱】:辣妹掌門人<br>【集       數】:1-52全<br>【文件類型】:rm, <br>【文件大小】:每集45mb<br>【放種時期】:不定, 因為只為測試網絡, 轉用新網絡商, 不過一定完種的<br>【語  言】:粵語</DIV>, h* x3 G( M. q
<P>全部已壓縮, 並加入密碼, 密碼為 post_by_btconnie</P>8 [# h+ L( r6 Y5 i/ m5 p5 B7 m
<P>保證原創.</P>( t8 j# Y# H* O. ]
<P>請自己加入呢2個tracker, 唔知有無幫助.<br>udp://ckahome.vicp.net:24241/announce <br><a href="http://ckahome.vicp.net:24241/announce" target="_blank" >http://ckahome.vicp.net:24241/announce</A></P>9 N8 q4 y" ~6 [% q, x  s) K
<P>畫面質素:</P>0 p4 |, ^7 A) l9 C
<P>

</P>& L- n9 D0 s, D6 G& F- {6 G" S
<P> B7QhlW1P.torrent (100.49 KB, 下载次数: 58)

已有(53)人评论

X-105 发表于 2006-4-5 07:56:49 | 显示全部楼层
第一个顶上先。
tandong 发表于 2006-4-5 07:57:46 | 显示全部楼层
支持原创,多谢发布!!
wunianhua 发表于 2006-4-5 07:59:28 | 显示全部楼层
点解全部都系压缩文件啊~~无
tandong 发表于 2006-4-5 08:07:23 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>wunianhua</I>在2006-4-4 23:59:28的发言:</B><BR>点解全部都系压缩文件啊~~无挂</DIV>! a( Y0 F6 Q2 R: W# h8 `% z* o9 j* W1 V
<P>52集,下完有排解了!!</P>
Nekki 发表于 2006-4-5 08:10:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>wunianhua</I>在2006-4-4 23:59:28的发言:</B><BR>点解全部都系压缩文件啊~~无挂</DIV>7 _4 F  M7 L* L& n5 Q4 E/ E( q
<P>因为楼主下载的网站都系用RAR分卷的~~我说得没错吧?!</P>
lyz4733 发表于 2006-4-5 08:22:06 | 显示全部楼层
多谢楼主既分享啦,感谢您系不同既论坛发左唔少既片。
netasa 发表于 2006-4-5 08:43:51 | 显示全部楼层
虽然要解压烦左D,不过照样支持!!!
萧十一郎 发表于 2006-4-5 09:27:02 | 显示全部楼层
<P>等左成年啦!</P>: U$ w( a. V& N  d6 Q: x6 U
<P>多谢晒!</P>
傻仔一嗰 发表于 2006-4-5 09:37:53 | 显示全部楼层
<P>唔錯啊...樓主下次繼續努力啊..!!</P>3 X  O" C& r' }+ A4 \) @9 S* K
粵漫無閒 发表于 2006-4-5 10:04:43 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Nekki</I>在2006-4-5 0:10:42的发言:</B><BR><BR>
6 j  Y6 ^1 j( {<P>因为楼主下载的网站都系用RAR分卷的~~我说得没错吧?!</P></DIV>) j5 e* p' l3 f( t/ f# x
<P>
1 l- U. {% m: x! m* w; R6 x# C<P>我話唔啱..喺LZ自己加壓咖就真..紫君果邊POST咖果位大大..POST咖喺RMVB格式..並唔喺RAR..</P>
" g5 l/ B9 `( Z4 `- _/ j( |% [3 S..
guixuanzi 发表于 2006-4-5 10:38:50 | 显示全部楼层
太感激拉wo zao le hai jiu
12345下一页