[音乐分享] 同大家分享我音乐嘅空间。

netasa 发布于2006-3-21 09:56 17469 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>  我嘅一个新嘅专门用嚟分享音乐嘅空间!!   里面都係我钟意听嘅歌。 如果有各位喜欢嘅歌就随便下吧!  </P>/ H; q1 u# q$ Q% U
<P>因为啱注册无耐歌还未来得及上传,暂时只有几首,不过我会一直更新,各位得闲就去睇下啦!!  </P>  t2 k  J9 ^/ e9 U6 O  a4 j
<P>补充一下,里面的歌不係单一粤语的,会係多语,总之我钟意听嘅都会放上去,滿了会删除旧的再传。</P>: n& K0 O: ?' e& |
2 b$ |" ^% Y2 o  ^/ A9 ^2 w
<P>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(121)人评论

jczcyx 发表于 2006-3-22 00:00:33 | 显示全部楼层
讲得咁吸引~咁就要睇吓喇!!!!
菠萝油 发表于 2006-3-22 00:11:06 | 显示全部楼层
<P>回复了,给我看看啦</P>
youxiwang 发表于 2006-3-22 04:14:18 | 显示全部楼层
甘就要睇下啦~~~
AWP 发表于 2006-3-22 07:43:18 | 显示全部楼层
等我去看看有无我中意嘎歌先.....
wojis 发表于 2006-3-22 08:09:32 | 显示全部楼层
<P>好想要啊...............</P>
neo28 发表于 2006-3-22 18:44:16 | 显示全部楼层
<P>睇下有咩好歌下</P>
hidashen 发表于 2006-3-22 20:18:47 | 显示全部楼层
<P>吸引着我啊!!!</P>
3 z9 h+ Y" b; b; K1 V: u<P>我都来睇睇先~~~~~~</P>
youxiwang 发表于 2006-3-23 02:44:17 | 显示全部楼层
有无激斗战车的国语版主题曲,和粤语结尾曲?
mfgpx 发表于 2006-3-23 06:37:55 | 显示全部楼层
<P>强制灌水?</P>
5 Z2 ~& ?( Y: V/ Z$ W<P>自问都有很多歌,不过也顶一下啦。</P>
夜仔仔 发表于 2006-3-24 20:23:38 | 显示全部楼层
<P>好吸引哦~~</P>
惡魔 发表于 2006-4-13 07:12:40 | 显示全部楼层
<P><FONT face=隶书 color=#44bbbb size=4>我想知你有無超時空要塞噶恒星之舞噶純鋼琴演唱版啊?我好想要啊!我之前有過但是唔小心刪佐!好傷心啊!你有噶話請上存俾我啊! 謝謝</FONT> </P>