[贴图]蛇吞象就未见过喇,蛇吞袋鼠5知大家又见过未呢?

X-105 发布于2006-3-13 17:08 994 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>

<br/>
7 L" P1 b+ Q6 T% \0 C2 b

1 X5 f% o6 A0 g* R: ]9 k1 U) p" D

已有(10)人评论

呚仔 发表于 2006-3-14 03:03:05 | 显示全部楼层
<p>......</p><p>十分想嘔嘅感覺.!</p>
jczcyx 发表于 2006-3-14 05:44:42 | 显示全部楼层
<p>好恐怖的说。。。。</p>
lienli 发表于 2006-3-14 06:17:16 | 显示全部楼层
恐怖#以后见到都惊//
Laputa81 发表于 2006-3-14 18:51:34 | 显示全部楼层
<p>睇电视经常见到!!!!!!</p><p>咁都啃唔死条蛇······</p><p>唔知佢仲爬唔爬得郁呢??????</p>
mc238 发表于 2006-3-15 02:03:12 | 显示全部楼层
真喺未见过,好精彩。
runesave 发表于 2006-3-16 04:51:08 | 显示全部楼层
難以置信....=.="
lookdick 发表于 2006-3-19 03:55:14 | 显示全部楼层
唔错..掂阿...怪唔得以前噶人咁惊D蛇..E家都差唔多..
自由男孩1 发表于 2006-3-20 05:00:32 | 显示全部楼层
未见过噃 樤蛇恏癡綫
蕾米莉亚 发表于 2006-4-13 21:42:38 | 显示全部楼层
<P><FONT size=2>自然界一个好正常噶现象啊....</FONT></P>9 L6 @* B. [* z* @, n3 I: G
<P><FONT size=2>条蛇又几个月5使食野啦..</FONT></P>
sai520 发表于 2006-4-15 21:59:03 | 显示全部楼层
<P>好~~~~~~~~~假啊。。。。。</P>