动漫对我既影响.....对你地哩?

y2jl 发布于2006-1-18 08:49 709 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
  悟知从几时起中意上佐动漫,每日都会去睇有关动漫既新闻或信息,N次被爸妈睇见都笑甘大个了仲看哩个~~~
) Q( t8 J8 C* a  Q$ {* G: n/ i<P>    睇到果D有寓意或有意思既就会有一种莫名既感慨~~~总会拿动漫与现实相比</P>
3 ?4 |2 S- P' n! I% s1 R% [0 Y7 |1 V<P>最后只会发出一声长谈——梦幻与现实的差距。    接住再次沉迷于动漫中......</P>
4 y, G; r( I' ]) W<P>    不过动漫同时带俾我莫大的快乐与改变,我相信动漫已经容入我的生活——至少这一刻真系如此</P>

已有(9)人评论

y2jl 发表于 2006-1-18 11:47:09 | 显示全部楼层
<P>大家俾D反应&gt;!大家系咪好似甘架&gt;?哈哈</P>
standAlon 发表于 2006-1-18 19:26:03 | 显示全部楼层
<P>有D似,可能系我接触既动画比较多系描述人性,我总觉得[动画]等同[现实]</P>+ `3 n6 F" c% S& x2 }7 S" B5 A" W
<P>只系时间,地点,人物吾同.</P>
huang 发表于 2006-1-18 20:09:54 | 显示全部楼层
动漫忠FANS
smarms 发表于 2006-1-18 20:11:19 | 显示全部楼层
差唔多的啦,只系我老豆同老母都没点话我,距地都知我净系仲意睇动画睇漫画
swfantasy 发表于 2006-1-18 22:27:03 | 显示全部楼层
我妈妈都成日话我大5透,但我觉得看完动漫,我会开心好多,烦恼都少D
Laputa81 发表于 2006-1-18 22:46:35 | 显示全部楼层
<P>我就无乜意见发表嘞!!!!</P>
3 |( ^, t" K( x9 z4 V1 B<P>靖喺想讲一句:</P>
4 T4 p, E4 p. B) g) q<P><FONT size=5>我喺睇动漫大嘅!!!!!!!!</FONT></P>
y2jl 发表于 2006-1-18 23:40:35 | 显示全部楼层
大家果然都系在动漫既陪伴中长大&gt;!好感动啊哈哈&gt;!
Laputa81 发表于 2006-1-19 01:36:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>y2jl</I>在2006-1-18 15:40:35的发言:</B><BR>大家果然都系在动漫既陪伴中长大&gt;!好感动啊哈哈&gt;!</DIV>: C- \5 o9 B1 _$ ?: Y  b
<P>乜你唔喺嘅咩????</P>
linsunday 发表于 2006-1-20 20:26:58 | 显示全部楼层