唔该帮手啊。。。

小祝 发布于2006-1-15 03:24 1160 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]

唔该帮手啊。。。

唔该帮手啊。。。
8 H; L1 h# k( @; t, ?1 k' I& d
边个知道电解会咁样啊,我爸爸的电脑无知删咗咩嘢,已嘎就算我点重新安装电脑都会提示啊。。1 u0 A6 `/ r* f' @. |5 v% D, [
# d. u) e8 H/ `3 r

已有(11)人评论

mc238 发表于 2006-1-15 03:50:56 | 显示全部楼层
<P>一定喺误删除咗某个DLL文件导致呢种情况.</P>
7 ~8 T0 Z, Y3 w4 x4 i<P>楼主重装系统后应该唔会再出现呢种情况(我意思喺话光碟启动后格式化C盘再重装系统).</P>
Laputa81 发表于 2006-1-15 11:28:49 | 显示全部楼层
<P>格式化咗C盘再重装都喺咁???</P>1 W0 m. r4 ^. n% u2 M
<P>唔喺啩······</P>
ekj 发表于 2006-1-15 11:41:06 | 显示全部楼层
& G. P, S; s+ s6 W8 L( k. M- G
<P>9 成系 木马 来架......</P>
& a$ L0 J3 q- {4 F) g) n2 `5 v1 o<P>用杀毒软件杀吓确保安全........</P>
" {% D* y3 k5 x  y9 g+ t: `0 j4 v! Y6 M- g; t' [
小祝 发表于 2006-1-15 19:22:23 | 显示全部楼层
<P>吓?木马啊?唔系呱。。</P>
, a! Y. w. E* A0 w' S<P>格式化C盘我不敢啊,我惊出错啊。。</P>
二月枫 发表于 2006-1-15 20:39:36 | 显示全部楼层
放将系统入盘修复下睇下得吾得
Kiver 发表于 2006-1-15 21:57:45 | 显示全部楼层
<P>TEMP下是临时文件</P>
, P5 r- Y4 d4 N! E$ k# ]! k* h
  b5 U/ \6 V. _% j- }2 F5 K* S<P>查毒看看先啦~</P>
mc238 发表于 2006-1-16 00:55:26 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小祝</I>在2006-1-15 11:22:23的发言:</B><BR>& |$ ^* d  y5 c4 }6 p
<P>吓?木马啊?唔系呱。。</P>
4 ?3 [  ~. A( ^: w* P; {5 h<P>格式化C盘我不敢啊,我惊出错啊。。</P></DIV>
9 y5 {: u6 D; }; x3 x2 i/ [& |<P>如果有重要文件要保留就先将呢D文件备份在D盘先喇.
! R/ p; f3 d2 d3 W; F+ [<P>始终格式化C盘再重装系统喺最快脆的方法.</P>
AWP 发表于 2006-1-17 03:57:58 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小祝</I>在2006-1-15 11:22:23的发言:</B><BR>: F/ w3 e" H- u- d: ~4 Y5 t
<P>吓?木马啊?唔系呱。。</P>+ s9 |. J7 s5 Q# h  n$ B2 R3 x
<P>格式化C盘我不敢啊,我惊出错啊。。</P></DIV>
7 _" s( D: D% Q. a<P>听距哋讲升级最新噶病毒库杀下毒先咯.........
- Z( x* O' w. m0 b  x3 s7 U<P>如果都系出错........4 q: X4 E/ `5 L0 z; ~, X( a
<P>就真系要格式C盘重装咯~~~</P>
小祝 发表于 2006-1-17 16:46:36 | 显示全部楼层
我查咗毒都系吾得。。。格式化我唔知边D系需要保存噶。。
Laputa81 发表于 2006-1-17 18:40:45 | 显示全部楼层
<P>TEMP文件干脆删咗佢啦!!!</P>  h& `9 O% _+ e2 J% F0 s; C0 u- F
<P>或者试吓安全修复安装啦!!!!!</P>
gtepk07 发表于 2006-1-17 19:12:38 | 显示全部楼层