[灌水]第13期彩票我终于开斋拉

发布于2006-1-13 19:25 955 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(8)人评论

Kiver 发表于 2006-1-13 19:59:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>潮</I>在2006-1-13 11:25:35的发言:</B><BR>终于中返D啦,不过中未罗返本</DIV>7 l" G% `2 O" k
<p>点样未返本啊~~~呵呵~~~
Laputa81 发表于 2006-1-13 21:36:18 | 显示全部楼层
<P>我仲未开斋啊·······</P>
1 `# S: x* u) Z: ^: ^' X  j/ _<P>唔知要等到几时先轮到我嘅第一次呢!!!!</P>
Kiver 发表于 2006-1-13 23:52:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Laputa81</I>在2006-1-13 13:36:18的发言:</B><BR>% r% K7 c! C# s/ c' u
<P>我仲未开斋啊·······</P>) }% B2 m7 J2 ]' M& o1 E, ?
<P>唔知要等到几时先轮到我嘅第一次呢!!!!</P></DIV>
+ y7 k0 ~; z! T+ g: C" y; v<P>
. |; ^- e1 O  S3 p% x# b<P>你买得好少下啵</P>
1 e' H5 j$ f. J2 c<P>些人放晒整个身家玩的啵</P>
Laputa81 发表于 2006-1-14 01:21:09 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-1-13 15:52:21的发言:</B><BR><BR>
( K. E9 v* [: x( J<P># `' I9 K9 f! D) _1 C; `" V
<P>你买得好少下啵</P>9 H2 x  o! v. S! J1 o, h) `8 p7 j- a% J
<P>些人放晒整个身家玩的啵</P></DIV>- V6 s" m1 p4 s* s
<P>玩吓之嘛!!!   p& w- w% z' T0 d* p
<P><FONT color=#ff2222 size=5>训身???好易破产咖!!!!!</FONT> ' o1 X+ \$ ~% ~8 N
<P>咪住先,你咁讲摆明喺叫我买多D嘅啫!!!!!
; {, k0 o% v. G) s3 ]8 X<P><FONT color=#9549c8 size=5>莫非你转咗行做贵利,响幕后放数????</FONT>?</P>
mc238 发表于 2006-1-14 03:44:57 | 显示全部楼层
<P>点解仲未轮到我中奖吖?</P>
6 R$ `# N/ r1 k<P>我已经连续买咗十几期了.开始果几期仲係期期100注咁买都无运行.</P>0 G& O( ^1 q, Q
<P>睇黎真係无赌运.</P>
二月枫 发表于 2006-1-14 03:47:17 | 显示全部楼层
我就开斋,我现家就斋都无得吃
) C5 G8 u2 F+ C; j0 O3 g
% Z6 @# f$ y, G. F
Kiver 发表于 2006-1-14 03:53:52 | 显示全部楼层
<P>新的一期仲有5分钟就开奖啦`</P>
& y' T- ^" U4 S0 \<P>等吧</P>
Laputa81 发表于 2006-1-14 18:17:59 | 显示全部楼层
我仍然无缘14期········