[11/6][CM下载][头文字D4][第2集][RMVB]+[超光速 GRAN DOLL][预览版]

光之丘 发布于2005-11-7 03:52 2184 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
alenten 发表于 2005-11-7 15:41:43 | 显示全部楼层
<P>光兄,传火影吧~~天上天下都传拉~~</P>
ovaxx 发表于 2005-11-7 16:26:18 | 显示全部楼层
多谢楼
光之丘 发表于 2005-11-8 01:55:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ttsti</I>在2005-11-7 1:23:28的发言:</B><BR>
# ?5 d) k9 `% L6 ^4 l<P>刚刚系个买正版碟的香港网站发现超光速GRAN DOLL是OVA,全3集!仲发现到一套<FONT size=2>格斗女神(D介绍甘似我睇个套V.G.NEO,都是3集)</FONT></P><BR></DIV>$ m5 R9 r6 ^2 l" [; B0 Q
<P>( b8 a* _6 j6 i( S
<P>三集即系话齐啦……</P>) o& q2 |8 b" K' N. t: S2 C3 Q8 n# a
<P>格斗女神 就无见到,亦唔知系边个动画……</P>5 L6 n: K) H$ V, s  Y
<P>V.G.NEO 就系一个 H动画 来的……</P>
光之丘 发表于 2005-11-8 02:19:25 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>netasa</I>在2005-11-7 1:05:21的发言:</B><BR>光兄无讲清楚阿,係PCDVD or HDDVD or AnimeDVD(D版or正版?)  如果係最后果种呢如果係在广州呢,咁响边有得卖,我都购佢几套!!!</DIV>4 I# M  `8 f1 q6 J) h( N
<P>
' T( e9 t; ^/ ~<P>个封面写着 HDVD D9(火影1只DISC装13集、天上天下1只DISC装6集)</P>
% S# r4 o% @* e# c<P>我地D穷人边有钱买正版先得架,当然系 老翻啦……</P>; ]  ^5 e+ E( H; Q
<P>广州边度有得卖我就唔知啦……</P>
AWP 发表于 2005-11-8 04:07:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>光之丘</I>在2005-11-7 6:38:43的发言:</B><BR><BR>9 l5 b/ T. c4 A" k
<P>6 h3 Y, N$ |: X! P) @* }- s8 ~& B
<P>天上天下有人连载了,我就不发了……</P>5 B0 q* U: j* @
<P>而且我还不太会转DVD呢……</P><BR></DIV>0 Z: G" V& U! H* B5 ?0 G3 S/ L
<P>但是连载噶都系AVI格式的。。。。。。。 8 ]$ Q! q( z* P  p# g+ ^1 V
<P>想等你转RMVB~~~~~~</P>
光之丘 发表于 2005-11-8 04:14:58 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-11-7 20:07:38的发言:</B><BR><BR>; Q6 J; F. @1 V: G. R- e* n
<P>但是连载噶都系AVI格式的。。。。。。。 <BR>
) s" N. r9 m- G. P) [<P>想等你转RMVB~~~~~~</P></DIV>
) K* u4 s% }3 r4 f1 M* \<P>RMVB版我应该会继续下载转换,因为我想要两个版本,以备不时之需……</P>
AWP 发表于 2005-11-8 07:58:25 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>光之丘</I>在2005-11-7 20:14:58的发言:</B><BR><BR>
, ]3 r6 l  A$ [" V2 y  }<P>RMVB版我应该会继续下载转换,因为我想要两个版本,以备不时之需……</P></DIV>
4 I1 R& V2 P+ x. ]2 v<P>咁就好啦。。。。1 p+ y- T# l% e1 `
<P>不过光兄你要两个版本的话。。。。。
8 q( |- ~" _2 K. t, x<P>有咁多空间装咩????</P>
ovaxx 发表于 2005-11-8 08:21:33 | 显示全部楼层
甘高要求搞到要发好多贴.都要讲一句多谢拉
monkey 发表于 2005-11-8 08:24:31 | 显示全部楼层
超光速是??
enjoysi 发表于 2005-11-8 08:40:22 | 显示全部楼层
小光可以重新做个纯情房东某?前面个版唔好啊!
netasa 发表于 2005-11-8 08:44:25 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>光之丘</I>在2005-11-7 18:19:25的发言:</B><BR><BR>
" A6 T: a% A* Z3 @: H( J<P>
! V- M$ F/ H% c! ~8 B<P>个封面写着 HDVD D9(火影1只DISC装13集、天上天下1只DISC装6集)</P>; E2 O% y1 F* t
<P>我地D穷人边有钱买正版先得架,当然系 老翻啦……</P>
' h5 I, B% T, C9 y<P>广州边度有得卖我就唔知啦……</P></DIV>$ `8 k$ v8 ?. U( B
<P>我都无钱!近期买左个MP3 依家仲节衣缩食紧呢。 不过HDVD按价钱嚟讲都可以接受,我依边卖度3蚊只,有彩封面。 买多个版嚟摆都无问题嘅。 得闲我都出去逛下街先!</P>
光之丘 发表于 2005-11-8 14:29:58 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>netasa</I>在2005-11-8 0:44:25的发言:</B><BR><BR>! k2 v( E( a' V6 }; w8 @/ V
<P>我都无钱!近期买左个MP3 依家仲节衣缩食紧呢。 不过HDVD按价钱嚟讲都可以接受,我依边卖度3蚊只,有彩封面。 买多个版嚟摆都无问题嘅。 得闲我都出去逛下街先!</P></DIV>% h7 R8 R+ m7 A# U' H& s' T
<P>
7 p8 x' q  I7 c, x1 Y<P>你果边3蚊一只紧平架……</P>/ g$ Y, _' L9 j6 q  T! [# @
<P>我买果几只要10蚊(单只买要11蚊),不过包装得唔错……(可能系冒冲正版既类型)</P>