[建议]点解冇音乐区咖?

tq2005 发布于2005-8-22 14:16 7670 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]

揾嚟揾去都唔见有人讨论动漫音乐嘅,动漫论坛点少得了音乐区咖,建议专门开设个音乐区,揾歌求歌分享歌全部喺里面搞掂,好冇?

1 R2 @" Y [/ j6 B6 a( v

3 Y9 Q9 U2 ]8 r! w 4 a+ b% i" [4 c1 R1 R
' F& g3 S/ @* t g3 ^$ [' p

已有(32)人评论

Kiver 发表于 2005-8-22 18:21:59 | 显示全部楼层
以下是引用tq2005在2005-8-22 上午 06:16:28的发言:
; k" K5 J( b7 O% {; R

揾嚟揾去都唔见有人讨论动漫音乐嘅,动漫论坛点少得了音乐区咖,建议专门开设个音乐区,揾歌求歌分享歌全部喺里面搞掂,好冇?

& N+ a9 Q; g5 T) G1 p6 U. `

! d3 j1 Y. D0 n) k$ u+ J% j M2 [

揾歌求歌分享歌全在一个区有点乱吧~~~~

batman 发表于 2005-8-23 09:38:54 | 显示全部楼层
是咯,没的话又的确几可惜的嘛
lion9771 发表于 2005-8-23 17:08:59 | 显示全部楼层
同意楼主啊,动漫歌曲的确值得讨论噶,最好再整个音乐播放器,等人地可以一边上BBS,一边听MUSIC,想起都兴奋啊
woxiwen 发表于 2005-10-2 05:48:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2005-10-2 06:16:50 | 显示全部楼层
以下是引用woxiwen在2005-10-1 21:48:48的发言:
同意啊,快点开回麀~~~~~~~~
6 k1 I5 I3 q0 B* h

都吾知你讲乜~~~

kreicy 发表于 2005-10-6 03:21:47 | 显示全部楼层
应该要加个音乐区啦,既然系动画网站,当然要有动画音乐来点缀嘛
vegetaboy 发表于 2005-10-11 08:41:51 | 显示全部楼层
我都希望有个音乐区啊!以前漫游有,现在竟然上唔到!激死人啦!不过既然现在来到粤漫社,当然更加希望能找到粤语的动画主题曲啦!
王者哥哥 发表于 2005-10-11 22:11:48 | 显示全部楼层
甘又系吖。。宜家都几多人听下歌仔咖。。想知有D咩野新歌吖。。
王者哥哥 发表于 2005-10-11 22:27:57 | 显示全部楼层
bing8406 发表于 2005-10-12 03:04:30 | 显示全部楼层
就系咯,电解唔搞D音乐区啊~!
mtv365 发表于 2005-10-14 20:45:36 | 显示全部楼层
同意楼主讲既野啊,家阵D动漫音乐甘受欢迎,听众甘多,开翻个音乐区可能仲可以吸引多D人来参加添啊
123下一页