[注意]大家知唔知E+最强既C系。。。。

snowball 发布于2005-8-6 20:54 1337 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日去竞技场望左望,下左一惊!至强只C居然系红枫只水幻天使。。。。。</P>+ b+ {$ `! @' c# }8 V
<P>红枫 水幻天使 0转 28级 19413 20700 生存 </P>2 i& {% ~( G3 e+ C
<P>过左一天又变成:红枫 水幻天使 0转 88级 3428 4261 生存 了,真系怪...</P>
- d8 ^! {% G- L, ]% @; i
  K: Z, q9 Y$ }9 W& @6 |7 a

已有(17)人评论

啵啵潴 发表于 2005-8-6 21:23:33 | 显示全部楼层
系么?......
snowball 发表于 2005-8-6 21:25:19 | 显示全部楼层
你去睇下就知啦!难以置信啊!
huang 发表于 2005-8-6 21:41:01 | 显示全部楼层
无兴趣睇啊
snowball 发表于 2005-8-7 20:29:28 | 显示全部楼层
<P>到底系点回事咧?</P>
LAZY农夫 发表于 2005-8-7 20:45:52 | 显示全部楼层
佢可以買經驗噶嘛!
唔知 发表于 2005-8-7 20:49:34 | 显示全部楼层
<P>九成九系枫兄自己改的(^_^)</P>
snowball 发表于 2005-8-7 20:49:44 | 显示全部楼层
你有无睇清楚啊?边关经验事喔。=级只比你高6级,=你28级既时候攻防可唔可以甘高先?
LAZY农夫 发表于 2005-8-7 21:09:06 | 显示全部楼层
咁最勁嗰條寵係咪改噶?
snowball 发表于 2005-8-7 21:12:20 | 显示全部楼层
<P>我都想知点解啊,要问下只C主先有答案挂</P>
dwf 发表于 2005-8-8 06:00:29 | 显示全部楼层
<P>真系好恶劣窝~~~边有甘奸噶!一日升甘鬼多~~</P>
AWP 发表于 2005-8-8 06:46:25 | 显示全部楼层
<P>吓悟系挂????</P>
# ^4 _' C" ?" N<P>我仲以为最强系Mickey只贝贝添喔......</P>: h3 d0 \! k6 o* G1 l" a' X- c, D" F
<P>不过枫系管理员可以自由调整只C噶功防啊咁的.....</P>
12下一页