万能DVD(HDVD)制作软件介绍!!!!

lwsone308 发布于2005-8-2 21:28 5188 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>市面上的万能DVD/HDDVD.就是能在DVD\机中播放的压缩DVD.</P>
, K# y+ m5 r5 A* r' R  d9 @<P>大家去下个:DVD拍拍烧3.0简体中文豪华版制作非常简单.</P>
  z9 Y5 t5 l, Z% m* Y) ?* l<P>我有个注册码看大家能不能用:</P>
' R, Y; L: _( ^: l<P  align=left>注册:NAME:FANGDOWN.COM<p></p></P>- i+ \% e# m+ ^* i% O! p
<P  align=left>SN: 121A6-13000-00018203<p></p></P>: x$ x, @, X" P  H/ G) e
<P  align=left>OR: 211A6-13000-00000001<p></p></P>
5 T; ?+ d9 S- z3 G( O

已有(13)人评论

Kiver 发表于 2005-8-4 08:26:02 | 显示全部楼层
点样简单好用..你讲解一下~~~
洪仔 发表于 2005-8-5 22:42:54 | 显示全部楼层
又无介绍.又无下载地址.甘你都好发出黎啊??
wong521 发表于 2005-8-8 00:26:19 | 显示全部楼层
點樣用架!!點解我下載落來裝吾到架???http://dl.ttud.com:8088/200504/3/ULEAD.DVD.Burner.3.CHS.Deluxe.rar
netasa 发表于 2005-8-8 16:34:25 | 显示全部楼层
<P>所谓DVD/HDVD只不过将真正嘅HDVD降低分辨率再转换为MPEG/MPEG2嘅格式,咁样一只DVD米可以将多好多集咯。由于源文件係HDVD,所以压缩出嚟嘅片质量都好靓!</P>6 M9 y1 U) H0 Y
<P>不过有D D版商为左赚钱,就将D VCDMPEG1格式嘅片强行转为MPEG2或者就咁MPEG转VOB格式烧碟卖,咁样一只DVD只可以装上7-10集,所以会用多几只碟先可以装完一套片,咁样佢地就可以赚多几只碟嘅钱! 依D咁样嘅万能DVD嘅画质比起上边果种差好多,甚至甚至比正版VCD仲差! </P>
mfgpx 发表于 2005-8-14 13:02:49 | 显示全部楼层
听起来好象很复杂。
dongqq 发表于 2005-8-16 13:25:10 | 显示全部楼层
<P>有无搞错啊!</P>
: M& f; R; s+ r5 i. V. k4 T<P>点解有人发教程发成你锦样既???</P>
4 k! G4 L$ w* L/ j6 Q1 s- h<P>呢D都可以叫教程咩!</P># t# T: a* {, `2 P" `
<P>汗颜!</P>
蓝色世界 发表于 2005-10-31 21:32:31 | 显示全部楼层
咩野软件来嘎~!没听过,试吓先~!
mc238 发表于 2005-11-6 22:17:59 | 显示全部楼层
学黎都无乜作用
amwfntxgt 发表于 2005-11-16 08:17:43 | 显示全部楼层
我是Nero,它许可证以制作VCD、DVD。用WinAVI VideoConverter把片转换成你要的格式就可以了。
FFXNCQ 发表于 2005-11-20 23:30:43 | 显示全部楼层
fiwen80s 发表于 2006-2-2 19:05:11 | 显示全部楼层
支持
12下一页