[讨论] HK8月头个两日有画展吖~!

xihuanni 发布于2005-7-30 21:15 1443 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<H4>HK8月头个两日有画展吖~!我好想去吖~!!...但系...我又唔钱~~啊!点算好吖~!god help me ~!</H4>& o7 \9 X+ C0 Q3 M' J

已有(16)人评论

猎人J 发表于 2005-7-30 22:20:34 | 显示全部楼层
<P>攞住3。2百蚊去都够喇~`~</P>
xihuanni 发表于 2005-7-30 22:23:09 | 显示全部楼层
最闭我两三百蚊都无呢~!成副身家得个...10蚊鸡咋~!  车钱都唔够啦!~
fung1185 发表于 2005-7-31 00:25:28 | 显示全部楼层
我想知是什麼畫展??
AWP 发表于 2005-7-31 04:51:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>fung1185</I>在2005-7-30 16:25:28的发言:</B><BR>我想知是什麼畫展??</DIV>4 x( X# n! q) N% Z
<P>K饭班竹,你都系HK的都唔知到呀????</P>
snowball 发表于 2005-7-31 05:40:44 | 显示全部楼层
漫画,游戏软件展.我同学去左,但系距稳唔到我想要既...
AWP 发表于 2005-7-31 06:03:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>snowball</I>在2005-7-30 21:40:44的发言:</B><BR>漫画,游戏软件展.我同学去左,但系距稳唔到我想要既...</DIV>
( K% X( F5 J  W$ s<P>但是8月都未到喔???
% g5 ]% L  G0 P( _4 {+ _2 s<P>咁快就去咗啦????</P>
fung1185 发表于 2005-7-31 06:25:48 | 显示全部楼层
<P>我只知道7月29日~~8月2日-->漫畫+電玩展(這個我妹妹有去,我不打算去了)</P>5 O' K5 v3 Y* T/ M0 E1 A
<P>8月尾有CW同人展(這個會去)</P>7 X. E0 E) x6 l9 G; @
<P>但是就不知道有畫展在8月初舉行</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-31 06:50:55 | 显示全部楼层
净入场费都系20蚊姐~~吴系甘都无吖嘛?行路去算拉~~有益身体啊
AWP 发表于 2005-8-1 04:27:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>fung1185</I>在2005-7-30 22:25:48的发言:</B><BR>  E; h. @' z  ]- \! l. q9 h
<P>我只知道7月29日~~8月2日-->漫畫+電玩展(這個我妹妹有去,我不打算去了)</P>
/ A3 {( d& c# v2 g- W/ f<P>8月尾有CW同人展(這個會去)</P>. @3 E! r/ V, H) Z
<P>但是就不知道有畫展在8月初舉行</P></DIV>
+ C( ?( [+ m+ y$ s% h" @& ]<P>有电玩展呀~~~~ ( O4 B; f! N* w2 J
<P>好吸引喔.......</P># w# w  ~/ @4 H$ T/ J' ~
<P>好想去呀~~~</P>
AWP 发表于 2005-8-1 04:29:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>颠颠德德</I>在2005-7-30 22:50:55的发言:</B><BR>净入场费都系20蚊姐~~吴系甘都无吖嘛?行路去算拉~~有益身体啊</DIV>
6 f# k; y7 }  {0 q& ?, b- F  y/ U! \<P>哗,住系HK噶就话喈~~~~ # Q9 }8 e6 N9 Y  b
<P>如果唔系.....行路几时先行到去呀????</P>
啵啵潴 发表于 2005-8-1 04:48:45 | 显示全部楼层
<P>好快......系深圳爬过D隔音保护墙...</P>% ]5 G7 ~, G; x+ C  s: B9 j
<P>  跟住漫步红树林过去...</P>
12下一页