星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

咁夜,仲有边个响度啊?

deon 发布于2005-6-25 09:43 1797 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
风致 发表于 2005-6-25 10:03:52 | 显示全部楼层
<P>初中和高中就去得多,</P>* ?( G5 n" J6 F# s8 A
<P>现在过左那个时候,</P>- R5 U. u9 z1 F3 R! V" S8 g
<P>朋友叫都唔想去.</P>
全職獵人 发表于 2005-6-25 10:09:09 | 显示全部楼层
。。。。。。 H大叔再股市掃貨
nuffy1984 发表于 2005-6-25 10:10:25 | 显示全部楼层
<P>唔饮酒都训唔着</P>7 o0 k* I3 J* [* v/ N
<P>我决定饮牛奶……</P>
猎人J 发表于 2005-6-25 10:27:54 | 显示全部楼层
<P>牛奶好饮。。。。。。。。</P>2 x2 C( E7 w0 s1 Y/ M+ I' ?/ X3 a9 I
<P>甜牛奶就可以。。。。。。淡牛奶米搞我~</P>
angelzhou 发表于 2005-6-25 10:32:14 | 显示全部楼层
<P>飲奶茶得唔得啊!~</P>8 R8 [+ g$ S9 a2 z2 O; K
<P>我屋企無牛奶啊~~</P>
4 k3 K0 V5 I% s0 q2 u6 X* z<P>得奶茶咋~</P>
, q' y7 _/ J3 T<P>哈哈~~~傻SEO啊~~~~~~~~~~~~~~</P>
风致 发表于 2005-6-25 10:34:00 | 显示全部楼层
<P>饮淡牛奶加D糖就得那.</P>
2 @/ t) t, x, K0 w# H0 T<P>哈哈........</P>
angelzhou 发表于 2005-6-25 10:36:10 | 显示全部楼层
<P>系咯~~加糖咪OK啦~~</P>; C7 Y3 e* D" c* A" r3 q, ^9 B( G
<P>鍾意加幾多都得先~~</P>
猎人J 发表于 2005-6-25 10:36:29 | 显示全部楼层
你话边个咁SEO???
nuffy1984 发表于 2005-6-25 10:37:25 | 显示全部楼层
加糖嘎淡奶唔够就噤甜牛奶好饮……
angelzhou 发表于 2005-6-25 10:37:47 | 显示全部楼层
<P>我講自己SEO啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`</P>
5 @' o/ k' r5 w$ z9 j+ \- B<P>豬~~</P>* G6 R  B7 A1 M7 S( l3 b
<P>唔通話你咩~~我邊敢窩~~</P>3 v  e& h. A  d) w! ]1 o7 O1 n
<P>哈哈`~</P>
全職獵人 发表于 2005-6-25 10:37:49 | 显示全部楼层
邊個認末話邊個囖
猎人J 发表于 2005-6-25 10:40:06 | 显示全部楼层
。。。。。。。。。。咁我唔认囖。。。。