[讨论]论坛既道具好贵啊!

zhou7250i 发布于2005-4-8 21:19 2158 次浏览 68 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(68)人评论

Mickey 发表于 2005-4-8 21:30:35 | 显示全部楼层
<P>   道具是乜来的?</P># q# M( r- s0 `) i& \% n. X9 i
<P>   有咩用家?</P>
小稀 发表于 2005-4-8 21:31:11 | 显示全部楼层
紅楓唔係話唔好買住咩??????
Yan豬 发表于 2005-4-8 21:33:16 | 显示全部楼层
<P>星梦B好似暂时未有用</P>
guanyu 发表于 2005-4-8 21:51:28 | 显示全部楼层
有什么道具啊
ekj 发表于 2005-4-8 22:05:10 | 显示全部楼层
<P>再之前试用论坛时我买过啦.......</P>3 W4 v5 M- j& ~/ q7 J; g$ W+ _. J
<P>冇得用嘅...要有权限先用得.......</P>
7 {6 L3 |. Z4 [, O9 w<P>呃钱架........</P>1 c8 ]6 D- g/ q6 D9 O
heroyuy 发表于 2005-4-8 22:15:37 | 显示全部楼层
大家暂时不要买道具
Yan豬 发表于 2005-4-8 22:18:01 | 显示全部楼层
咁几时先买得?
heroyuy 发表于 2005-4-8 22:19:00 | 显示全部楼层
等论坛稳定下来再买吧,而且物价是一个问题
ekj 发表于 2005-4-8 22:24:03 | 显示全部楼层
<P>由得佢哋买啦....哈哈......</P>: @8 F( X7 B4 T/ n5 Q) \" s, @
<P>呃晒佢哋啲钱........</P>
: F7 h9 o  A; P- b. Y( _; @, @# z
heroyuy 发表于 2005-4-8 22:25:51 | 显示全部楼层
甘又吾好
ekj 发表于 2005-4-8 22:28:36 | 显示全部楼层
<P> 呵呵......</P>
; T' p& A/ `# {) `$ d5 n0 _<P>边个叫佢哋唔听..............</P>
4 E# ^; I8 s; R5 x; L7 a7 w3 c  E+ _. q6 e' l1 m; r* o: v