[转帖][钢之炼金术士][05-06][AVI][超清晰版][粤/日双语]

filippo28 发布于2005-4-4 22:21 1788 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P><FONT size=5>第5話<FONT color=#b822dd>疾走!機械鎧</FONT></FONT></P>" [* w$ L# T% G# @& P0 J2 H; h2 `
<P><FONT size=5></FONT> 44X7I6dR.torrent (57.44 KB, 下载次数: 33)

hBvTPvZh.torrent

57.46 KB, 下载次数: 45, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[转帖][钢之炼金术士][05][AVI][超清晰版][粤/日双语]

已有(30)人评论

luanmali 发表于 2005-4-4 22:29:57 | 显示全部楼层
喺咪TVB配音先??
ldffyq 发表于 2005-4-4 23:20:39 | 显示全部楼层
<P>非常感谢```!```</P>
luanmali 发表于 2005-4-5 01:03:57 | 显示全部楼层
<P>唔該~~有冇人DOWN完嘎??壓成RMVB啦~~~呢個BT好難DOWN啊~~得果幾K~~~~</P>
leonfeng 发表于 2005-4-5 01:41:18 | 显示全部楼层
<P>哩个应该唔係TVB配音的!</P><P>哩个係香港嘅正版DVD,不过唔係TVB出嘅!</P><P>D配音好差!我已经证实过嘞!</P><P>TVB配音嘅未播係唔好出嘅!</P>
luanmali 发表于 2005-4-5 02:13:45 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>leonfeng</I>在2005-4-4 17:41:18的发言:</B># a- y. R; z" W5 ?$ q1 \

. F' {) g- g; @! q2 G2 i* V# T<P>哩个应该唔係TVB配音的!</P>
/ T+ n2 Q- N, N0 y. N, F% l<P>哩个係香港嘅正版DVD,不过唔係TVB出嘅!</P>
* [" s5 _4 e, h7 N9 t2 K1 A<P>D配音好差!我已经证实过嘞!</P>& A; W0 p- K( J$ i0 P- f
<P>TVB配音嘅未播係唔好出嘅!</P></DIV>6 u, m+ r/ a& |$ z9 x
<P>多謝妳提醒啵~~~甘我就唔DOWN啦~~~</P>
poohes 发表于 2005-4-5 02:14:39 | 显示全部楼层
<P>thx a lot ar~</P><P>可否一次過放1-6 ar? thx</P>
ouseed 发表于 2005-4-5 02:24:33 | 显示全部楼层
点解快系粤/日双语的~~~静系粤语吾得咩~~~
enjoysi 发表于 2005-4-5 02:39:12 | 显示全部楼层
我已经DOWN住!等我最有权威既证实下先~
猎人J 发表于 2005-4-5 04:05:12 | 显示全部楼层
TVB噶先DOWN咯~~5系就=迟D先~
air_fsw 发表于 2005-4-5 04:21:23 | 显示全部楼层
感謝樓主
dzejay 发表于 2005-4-5 04:56:22 | 显示全部楼层
DDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAA
123下一页