大傢燒碟燒CDR定係DVD啊?

全職獵人 发布于2005-2-14 14:28 1284 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
猎人J 发表于 2005-2-16 10:11:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>全職獵人</I>在2005-2-15 5:07:29的发言:</B>/ u' ~4 W4 Z- p6 Q6 l' l* a! r5 l

2 J- L0 f" B* q; {1 _<P>DVDR碟一般幾錢隻ga ????我冇咩點接觸dvd</P>; W: O1 X* T" X8 e: [/ h" G' n
<P>好似話有好幾種格式ga wow~唔驚其他rom唔會解碼嗎????</P></DIV>
6 O% e; k% n) Y, u3 H& q) p8 d* u' ^, Z<P>DVD-R一般3个半一只~~靓D嘎4蚊~ DVD+RW大盖12蚊只(话就话可以烧500只左右~其实烧得100次~乜都够)~~~~
! {  Q3 B# S( u$ }<P>DVD+_RW呢~~就贵好多~(由于两面都可以刻)60~80蚊左右~睇你需要喇~( f* B! m2 F  t3 Y) x: M. J
全職獵人 发表于 2005-2-16 15:50:26 | 显示全部楼层
<P>dvd-r可以燒幾多? 幾多G ? DVDRW係咪即係CDRW咁? 可以又洗又錄 _! </P>
. c. a( H+ k6 N5 n" g: U; |<P>我真係冇點玩DVD, ,...唔識~~ ,咁如果啲數據係DAT,VCD文件 燒入去DVD碟度,</P>
2 O) d+ ?* @9 G5 Y  @; f<P>咁DVD機播唔播到???播出嚟係VCD?  定係會自動轉去DVD格式?</P>
modo 发表于 2005-2-16 17:01:59 | 显示全部楼层
<P>主要是盘拉~DVD很划算得</P>