伱哋個QSHOW點設置?

全職獵人 发布于2005-2-14 14:26 1242 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>用CNY去買Q$ ?  定係有咩方法可以免費獲得Q$?</P>
9 ~# G4 m0 T# A; I8 |/ z+ H/ J<P>定係唔著3 ????</P>

已有(21)人评论

天空 发表于 2005-2-14 17:50:07 | 显示全部楼层
买q币~~~~
Kiver 发表于 2005-2-14 18:11:13 | 显示全部楼层
用RMB换Q$
蚊滋仔 发表于 2005-2-14 18:13:43 | 显示全部楼层
以前咪买咯,家阵唔着!!咔咔
西野司 发表于 2005-2-14 19:03:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-2-14 10:11:13的发言:</B>
4 P" M* c6 n" r* x用RMB换Q$</DIV>5 q, E. |/ \, X+ z5 L8 n0 y' n8 v
<P>知道边度的Q币最便无?# ]/ o: R) V! t  l, b
<P>以前好似听过8蚊10个的,佛山度~</P>
Kiver 发表于 2005-2-14 19:22:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>羽丘芽美</I>在2005-2-14 11:03:32的发言:</B>: v! D2 Z! X5 l5 h  d3 f

7 U2 C8 E' l4 K+ r, Y8 C' A8 Z/ G+ h9 N9 Y, F2 g7 G8 @/ }" b
<P>知道边度的Q币最便无?
. v5 x9 d% I7 O  M) J
! c! t8 ]5 m- ?" h/ o% F<P>以前好似听过8蚊10个的,佛山度~</P></DIV>
$ \0 ]% v, X! J- U' ]6 g<P>我这里是30RMB=32Q$</P>
西野司 发表于 2005-2-14 19:50:16 | 显示全部楼层
<P>好孤寒。。。。</P>
# W6 z0 y3 o2 ?# y/ T' ~$ D0 g  D7 t5 r0 Q<P>不过算了,吾差个1,俩蚊,依家横掂都无心机理个QQ(我个QQ SHOW吾系好难睇姐)</P>
/ I4 P* A; }) z/ Z: ]! k2 _& T<P>不过系没背景~</P>
SPEED 发表于 2005-2-14 19:51:18 | 显示全部楼层
着免费衫算啦,无钱啊
badboyana 发表于 2005-2-14 19:52:25 | 显示全部楼层
<P>无钱买Q币,干脆吾着衫!!!</P>
heroyuy 发表于 2005-2-14 20:40:29 | 显示全部楼层
<P>叫马化腾免费送拉</P><P>我从来不买Q币的</P>
badboyana 发表于 2005-2-14 20:57:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>heroyuy</I>在2005-2-14 12:40:29的发言:</B>
7 r$ T; N8 Q6 B, A. A- r4 Z: K
<P>叫马化腾免费送拉</P>
0 V: `6 {% W: g( m' Z<P>我从来不买Q币的</P></DIV>3 G8 _7 j$ N" H
<P>边个系马化腾啊???????
0 g1 i, b, ]7 k# s<P>叫距送D俾我拉!!</P>
ekj 发表于 2005-2-14 22:35:20 | 显示全部楼层
<P>有免费嘅着啊~</P><P>好过成日光冇衫着</P>
12下一页