[求助]有无人知道呢首歌叫咩名

想飞的鱼 发布于2005-1-3 05:16 1595 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(21)人评论

Kiver 发表于 2005-1-3 06:42:55 | 显示全部楼层
不记得...
! O: L$ l: F1 Y- f2 k好像十月初五的月光时那....吧?/
troy 发表于 2005-1-3 08:19:36 | 显示全部楼层
林子祥!具体哥名吾记得!
tank11289 发表于 2005-1-4 00:04:19 | 显示全部楼层
VERY OLD既啦  好耐之前听过,歌名唔记得啦
milankzd 发表于 2005-1-4 02:31:46 | 显示全部楼层
分分钟需要你!!好似是!!
troy 发表于 2005-1-4 03:12:28 | 显示全部楼层
<P>我于你永共聚 分分钟需要你 咸鱼白菜也好好味</P><P>.......我是你阳光空气!</P><P>好似系甘上下!</P>
Sorrel 发表于 2005-1-4 03:16:55 | 显示全部楼层
完全5知叫咩。。。。
tank11289 发表于 2005-1-4 03:48:41 | 显示全部楼层
系呀。我连边个唱既都唔记得啦。系看到“咸鱼白菜也好好味”呢句先记起好似系有一首甘既歌姐
tooldie 发表于 2005-1-4 03:54:14 | 显示全部楼层
<P><b><FONT size=4>分分钟需要你</FONT></b></P><P>愿我会揸火箭带你到天空去
  r) u3 e$ G2 g. S在太空中两人住# N3 X( b, V, S5 y3 p2 L( N
活到一千岁都一般心醉
- U4 R+ J- g- @% w: }有你在身边多乐趣
5 A! i7 n/ P2 {! P- Y6 t. R8 i5 Z% P7 u
共你双双对好得尺好得意
5 _( ~$ {) K  T地暗天昏当闲事
! s% C' _0 U' Z! ~9 A$ i就算翻风雨只需睇到你
- G) W7 j" [% P. q0 S$ d3 L似见阳光千万里" y2 Q  ^( \' G8 }

- J# X, ~9 T2 T9 Q& G有了你开心d 乜部都称心满意
* k) Q' s! H$ U+ e<FONT style="COLOR: #e10900">咸鱼白菜也好好味</FONT>$ Y& b6 C( D( k8 J' R! z
我与你永共聚分分钟需要你
) l+ U: B2 w  c. F3 g: m你似是阳光空气0 _0 e/ P7 }& R9 E" h; d
4 K% B  M5 u* ?; S9 U# k" g
扮靓d皆因你癫癫地皆因你9 i: r3 B3 J+ G9 l
为你甘心做傻事
  Y) u; i0 j5 y; M扮下猩猩叫睇到乜都笑- z, B) \: b$ p2 M
有你在身边多乐趣* S3 M* j3 K  J0 r0 V
8 Q7 L2 P( R3 Y! [, ~2 x
若有朝失左你花开都不美; s& V, q" a+ @
愿到荒岛去长住% X7 n, B/ _" m6 i& A( D. P. v1 Q; z3 n
做个假的你天天都相对& g9 U5 l  K' o/ y
对木头公仔做戏  `: Q) P% U  @5 e, N( M
</P>
heroyuy 发表于 2005-1-4 04:00:46 | 显示全部楼层
分分钟需要你
badboyana 发表于 2005-1-4 04:03:29 | 显示全部楼层
几百年前葛歌完全吾记得咯
◇飛機囝 发表于 2005-1-4 04:17:50 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-1-2 22:42:55的发言:</B>; a. h3 K+ ?: g& i0 v' V
不记得...; o% K; F' l: s- q+ m7 b
好像十月初五的月光时那....吧?/</DIV>1 a6 V0 q9 c" @( _$ C% I. F
<P>可定唔會係!</P>
12下一页