出售贴问题

博士 发布于2004-12-9 02:28 1007 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>其它ID买阻的话,甘D钱是入出售都的ID还是入论坛的银行??本人未响BBS上玩过呢D,好奇的问问!!</P>

已有(12)人评论

唔知 发表于 2004-12-9 02:53:49 | 显示全部楼层
<P>我都唔知啊,</P><P>我发帖从来都唔收钱的,</P><P>应该系直接俾你个帐号的。</P>
rx-rider 发表于 2004-12-9 02:58:17 | 显示全部楼层
<P>当然是本人。。。。。。。。。。。。。</P>
milankzd 发表于 2004-12-9 04:59:23 | 显示全部楼层
可惜我无么可以卖来赚钱!!
netasa 发表于 2004-12-9 13:17:13 | 显示全部楼层
<P>出售贴无意思。 一个买左几十个用。 </P>
猎人J 发表于 2004-12-10 03:07:03 | 显示全部楼层
米系囖....实有人买咗5抵得你~再发免费贴噶!
Kiver 发表于 2004-12-10 03:35:12 | 显示全部楼层
他人原创资源如果发现有人在96小时内有人将其发免费的..小心我封号
猎人J 发表于 2004-12-10 03:42:49 | 显示全部楼层
<P>封号无用噶~~E家D人好醒~~识开新ID来发布噶~~~</P><P>封IP就差唔多喇!</P>
ekj 发表于 2004-12-10 07:19:27 | 显示全部楼层
<P>........唔好咁绝.发人啲资源.......</P><P>唔仲意思味唔好睇啰......发出来都冇意思啦~~~~~</P>
博士 发表于 2004-12-10 08:32:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猎人J</I>在2004-12-9 19:42:49的发言:</B>
. o$ K/ b, {+ v1 Q8 }0 @( Y9 ~1 \2 Z3 Q0 Y, y: B
<P>封号无用噶~~E家D人好醒~~识开新ID来发布噶~~~</P>  L8 E: L" @6 U* G1 `6 q+ _
<P>封IP就差唔多喇!</P></DIV>" v4 a* V) j1 ^0 U' i: u; s( q2 Y
<P>
. ~5 G% U' p$ k8 w5 ?, j+ H<P>用AD果D人识重拔换IP嫁!!</P>! {6 o: q% N% T# U* V& F  M
<P>我发贴都是想问问,都不会乱用呢个功能!!!</P>
heroyuy 发表于 2004-12-10 08:37:00 | 显示全部楼层
鄙视偷人原创的人
衣衣的风 发表于 2004-12-11 00:55:32 | 显示全部楼层
<P>出售贴是促进论坛的消费...</P><P>不然大家都那么多钱...有什么用</P><P>加上有经济才会有动力...</P>
12下一页