[其它更多] ID:open 嘅人 你知唔知我想兜巴星你两野

全職獵人 发布于2004-11-23 17:36 115 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>ID:open 嘅人 你知唔知我想兜巴星你两野</P>
( U' ~; x. J+ {1 E( H% H# b<P>我FUCK佢老味,我成2日无发过贴,就算2日有咩新规定 之前发过D贴可以计数咩</P>
0 f* d( R8 \" I. I5 J& ?+ ]<P>佢老味偏偏玩野,咩野  还在收钱啊  真系莫名其妙,要求罚返佢10倍,唔系真系比佢3分颜色上大红</P>
3 P- r* p& N5 @, u; Y
; N+ j) O4 {' i; e9 @  S* b# w* Q) I9 z0 P! H
* F' e3 j$ p+ g" B, ^
% F4 f8 o, m6 {9 c, w6 Z
<P>8 p% n/ Y, z/ L: w
<TABLE align=center cellPadding=3 cellSpacing=1 class=tableborder1 style="WIDTH: 98%">2 ^. p" w" _8 M+ T; W2 U) @& Q
/ }5 W2 C& w% ~2 _* ~9 p
<TR>( {3 ]8 v7 h+ R( }* r; \+ Q/ R
<TD>在<B>2004-11-23 9:22:28</B>,<B>open</B>给您发送的消息! </TD></TR>. o- q1 \2 v6 F- C9 W1 t) p
<TR>6 c4 A+ n. t, n2 f5 |
<TD class=tablebody1 colSpan=3><B>消息标题:系统消息</B> 0 x+ ^8 S  F! h
<HR SIZE=1>) Y/ `( ^3 y+ _. |
您发表的帖子《[转帖] [11.17][连载][功夫足球][粤语中文][01-33集(完)][VCD-RMVB], 最新連續劇[张卫健 黄秋生 罗嘉良 吴君如 容祖儿 钟欣桐 蔡卓妍 ]》因转贴收钱而被删除帖子,且进行了金钱-50,经验-20,魅力-10的操作以下为操作者给您的附言:还在收钱啊! </TD></TR></TABLE></P>

已有(10)人评论

傻仔一嗰 发表于 2004-11-23 18:25:40 | 显示全部楼层
<P>咁咪係咯......我哋都唔知吖...楼上嘅...你讲得啱...我都係咁嘅情况吖.</P><P>都唔知识唔识做版主嘅.......红枫教训一下佢啦...赔番D钱俾我哋吖..钱.经验.魅力.积分.都要赔吖...</P><P>我真係俾佢激死吖...</P>
<P>依家D人真是恶,不过恶就有用呢咩?</P><P>我都告过你啦,你吾听关人鬼事咩.</P><P>不过如过你星得都就星啦,星吾到就坎头埋墙啦,因为帮你吾到.</P>
傻仔一嗰 发表于 2004-11-23 19:27:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>鬼</I>在2004-11-23 11:07:35的发言:</B>$ L* i0 K/ _9 Z- m+ l
  Z- q: ^- H- d1 ^' O9 K
<P>依家D人真是恶,不过恶就有用呢咩?</P>% p1 }& B4 y2 [: t* q
<P>我都告过你啦,你吾听关人鬼事咩.</P>
6 ^1 }5 `' i" q3 v/ G<P>不过如过你星得都就星啦,星吾到就坎头埋墙啦,因为帮你吾到.</P></DIV>& h6 C" E) g" K- n# b6 b
8 e  |, E% ]+ k
听咩人讲吖??有人讲过咩...我都唔知吖....
open 发表于 2004-11-23 19:47:29 | 显示全部楼层
<P align=left>请你看过我警告过你的标题了吗!!不要在这里乱骂人!!</P>5 m+ L; w! {, Q
<P>如果你看见那你又不自己把自己的收费贴编一编!</P>- q- S; \3 e1 A2 X

9 M* \+ p. ?  ?- U% K9 L
open 发表于 2004-11-23 19:52:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>傻仔一嗰</I>在2004-11-23 10:25:40的发言:</B>
( [0 L. u5 L! |4 [
6 w! d/ ]: a3 b# z( I3 T<P>咁咪係咯......我哋都唔知吖...楼上嘅...你讲得啱...我都係咁嘅情况吖.</P>) k! n  y5 R5 x8 e# h, j
<P>都唔知识唔识做版主嘅.......红枫教训一下佢啦...赔番D钱俾我哋吖..钱.经验.魅力.积分.都要赔吖...</P>5 T0 N$ L5 J* {+ F5 A
<P>我真係俾佢激死吖...</P></DIV>1 }# t+ I8 w: O, i1 L, V
<P><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3">那也是被我扣钱的人吧! 在BT区只有你两个在转贴里收钱的人!</FONT></P>
5 ]$ ?' q- i5 p5 P1 [: C$ t<P><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3">那你们知道原创人知道你们在自己的贴里当作自己的利益是怎样想的!</FONT></P>6 e1 \4 ~( ]% ^+ |& c4 F0 `, q7 s# P
<P><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3"></FONT> </P>
open 发表于 2004-11-23 19:57:03 | 显示全部楼层
再加上你在BT区发了有多少贴要收费的啊~
mmmmgggg 发表于 2004-11-23 20:32:25 | 显示全部楼层
骂人就不对,请有礼貌些.............
◇飛機囝 发表于 2004-11-23 20:37:03 | 显示全部楼层
我地唔好用閙!!用評論邊個喦邊個唔喦?!OK?
傻仔一嗰 发表于 2004-11-23 22:11:01 | 显示全部楼层

ID:open 嘅人 你知唔知我想兜巴星你两野

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>open</I>在2004-11-23 11:52:32的发言:</B>, l. R0 p" D3 w3 H' H5 o5 T: h

, `) _& n# ~* c$ e& C. R
3 P6 t! s2 m$ ~- G7 Z/ j! g$ K<P><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3">那也是被我扣钱的人吧! 在BT区只有你两个在转贴里收钱的人!</FONT></P>0 F# @/ Q) ~1 ?# ]) j) o
<P><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3">那你们知道原创人知道你们在自己的贴里当作自己的利益是怎样想的!</FONT></P>
" ?0 G2 u5 [* ?8 n. ~4 _- X/ V<P><FONT style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3"></FONT></P></DIV>
6 Z3 f9 g! }8 N<P>版主红枫都没有落实...你在乱扣我们的钱...这样有道理吗??身为版主都不通知我们
- g) F1 W: R5 f+ e8 k3 }<P>你问下红枫吖...打也说没有落实的....还说骂你不对.....</P>
179079520 发表于 2005-2-15 14:18:56 | 显示全部楼层
<P>依?我又果黎八吓画只龟先!至于边嗰有道理我就唔知啦!有时有D嘢都好难去分清楚边嗰岩边嗰唔岩,但喺讲到讲人地嘎成果作为自己嘎收入好似讲唔过去,我觉得咁同盗版冇乜分别</P><P>喺度宣传一下 拒绝盗版支持正版,请珍惜同爱护人地嘎劳工成果!</P>