[云盘疑问] 粤漫云重复支付噶问题!

啵灞奶茶 发布于2022-11-12 23:44 2000 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知道各位有无出现过,已经系粤漫云支付咗星梦之后
. k3 D$ J' x3 j0 e8 {/ H
+ l; O/ {; I+ E( Q& ?( U隔咗一段时间再入去,发现需要重新支付呢?
# q. H8 ?" h5 z: g2 `' k' w
/ f9 h3 |% n$ W- A; m我有出现过,唔知道系唔系同跳转有关~5 t; q, [7 n  j& z

# }! F: F4 _# D. l: n: e情况:因为我好中意一个站友噶资源,然后我就直接打开佢噶粤漫云之后就直接收藏咗链接(当时未开粤漫云)。我开通咗粤漫云之后,就开始支付星梦下载,已经点到20几集,期间一直都系沿用之前收藏链接,都无问题。7 O5 |; k7 m9 ?' w; V% v% v5 j
6 q9 }8 q/ Z% n! J: e" K& o1 `
因为下载问题,隔咗一段时间无入链接,结果发现之前已经支付星梦噶链接都要重新支付。
9 {/ F; A/ N3 `( N7 b
- r$ B/ K! q" a" Q% g但系刚刚,我又重新支付咗12个链接之后,之前噶支付过噶链接以家又唔洗支付。" \3 `4 h- @3 S1 }$ J  C. a& n2 G1 n

/ z# _1 c# N% w. b6 S' u) V; \真系百思不得其解~! o" ~% p) a! i: c8 d

) a- V& }" O9 m! j0 P' H6 d9 J, I

已有(40)人评论

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:43:44 | 显示全部楼层
最新情况,我今日重新入过去,又恢复到要俾星梦噶情况。琴日因为出现咗我已经支付过噶链接“已支付”噶状态,但系对应噶链接都下载唔到

HQS 发表于 2022-11-12 23:55:48 | 显示全部楼层
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。5 k; f- |* X% y! D4 D
7 V7 x& L* B7 b) B. m% M' N  r
但,由于是第二次购买,价格会不同。除非你和我一样,衤

wulove 发表于 2022-11-13 00:19:46 | 显示全部楼层
本來就有時限....

rantarou 发表于 2022-11-13 00:35:57 | 显示全部楼层
你系過左幾日定一陣啊

snzt79 发表于 2022-11-13 01:09:15 | 显示全部楼层
支付咗就尽快下载,咁就无问题吧

crespo 发表于 2022-11-13 04:49:24 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-12 23:55! P) I# M0 I4 {& B; w" {; {
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。$ {% s4 P* U+ O: X) a+ O
% T# u4 Q" \) B, @+ s
但,由于是第二次购买,价格会不同 ...
& @3 |6 R+ o6 E$ `) g. h
你最后既偏旁点打出嚟噶

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40:32 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-12 23:55# N8 y- K, Y  H% \' F* O+ F3 G% s6 Z
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。; s/ M7 v- i2 Q6 \0 r" Z8 C: z
" y1 k3 B4 j3 e8 ?2 g
但,由于是第二次购买,价格会不同 ...

; P) I3 k1 P) c# q4 p0 W但系今次我新买噶链接以家已经过咗三日,都无失效喔~

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40:53 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-11-13 00:35" d0 s% s: o1 d7 H' L
你系過左幾日定一陣啊
# h: g) h) m# P! e8 g4 N
应该几日吧~

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:41:13 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2022-11-13 01:09
% G3 k. o: o0 e; i. c- t支付咗就尽快下载,咁就无问题吧
" K% }  F" ~" x& c
噶阵无霖到有时效

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:42:04 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-11-13 00:195 \/ {2 m9 W6 i9 g7 r7 E# k5 W
本來就有時限....
) z# E1 E; r. x8 c% F& |
时限系分享噶人设置定系原本系统就定咗啊?

HQS 发表于 2022-11-13 10:44:59 | 显示全部楼层
啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40: B0 K  p. i! `- C& K  {* E
但系今次我新买噶链接以家已经过咗三日,都无失效喔~
" O2 e- x5 H8 \0 `
那只能请社长来回答了

1234下一页