[云盘疑问] 粤漫云重复支付噶问题!

啵灞奶茶 发布于2022-11-12 23:44 1924 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知道各位有无出现过,已经系粤漫云支付咗星梦之后
# e+ G+ M  n; O5 c3 T# ~0 m* z: Y8 q4 H5 o
隔咗一段时间再入去,发现需要重新支付呢?
: Z: ~$ `$ M0 N: _
# U" u( l4 \6 o0 a( }( F+ d% ^我有出现过,唔知道系唔系同跳转有关~# j% i7 h: J0 W, D. y

- s  m6 h1 O0 T情况:因为我好中意一个站友噶资源,然后我就直接打开佢噶粤漫云之后就直接收藏咗链接(当时未开粤漫云)。我开通咗粤漫云之后,就开始支付星梦下载,已经点到20几集,期间一直都系沿用之前收藏链接,都无问题。' I1 `4 i; Y" ?7 z
% t0 X7 G+ ^- Q: Y5 g5 v
因为下载问题,隔咗一段时间无入链接,结果发现之前已经支付星梦噶链接都要重新支付。
/ T; r; R* L* d# l0 A! b$ Z# k# j. V' m' \4 V
但系刚刚,我又重新支付咗12个链接之后,之前噶支付过噶链接以家又唔洗支付。
" Z, j9 K8 ?/ N. d  c7 o3 U
3 P2 O6 y9 K0 o' J真系百思不得其解~* G8 n3 Z: Z$ ^
+ u/ m4 u2 w; X- Z

已有(40)人评论

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:43:44 | 显示全部楼层
最新情况,我今日重新入过去,又恢复到要俾星梦噶情况。琴日因为出现咗我已经支付过噶链接“已支付”噶状态,但系对应噶链接都下载唔到

HQS 发表于 2022-11-12 23:55:48 | 显示全部楼层
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。
2 M2 S2 o# ]4 m- d; _, f) d
" c! p' _, b$ X4 X0 ^但,由于是第二次购买,价格会不同。除非你和我一样,衤

wulove 发表于 2022-11-13 00:19:46 | 显示全部楼层
本來就有時限....

rantarou 发表于 2022-11-13 00:35:57 | 显示全部楼层
你系過左幾日定一陣啊

snzt79 发表于 2022-11-13 01:09:15 | 显示全部楼层
支付咗就尽快下载,咁就无问题吧

crespo 发表于 2022-11-13 04:49:24 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-12 23:55
2 F9 P7 ]% r- A% m8 w( h* M0 Y比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。
5 q) e) ?) ~5 r" T- r- Y6 V
% y' i1 J3 h6 _/ o1 |9 B但,由于是第二次购买,价格会不同 ...
/ ^) ^/ s# U" M/ `3 V8 Q
你最后既偏旁点打出嚟噶

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40:32 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-12 23:55
+ u" P4 ~+ B3 l1 e比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。  T! m% @; h* ^
, i+ s/ K9 N" w" P
但,由于是第二次购买,价格会不同 ...
  [+ a" |$ \" |
但系今次我新买噶链接以家已经过咗三日,都无失效喔~

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40:53 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-11-13 00:35
2 Z' @. r9 |8 O+ O' v# V+ S- K你系過左幾日定一陣啊

" c( M2 J  ?- L' r$ J5 @) {  L应该几日吧~

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:41:13 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2022-11-13 01:093 n: Y, _# q) l) ?
支付咗就尽快下载,咁就无问题吧

% h! N1 Z: ]4 ~* L' v* [! |噶阵无霖到有时效

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:42:04 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-11-13 00:19
; p& |6 c4 h7 X1 H5 ?- W! ?* j0 t本來就有時限....

3 I+ m  H- S. r3 \时限系分享噶人设置定系原本系统就定咗啊?

HQS 发表于 2022-11-13 10:44:59 | 显示全部楼层
啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40
' L3 f! }) v' |5 o; C5 ^% F但系今次我新买噶链接以家已经过咗三日,都无失效喔~
7 {) I7 L9 F* d" N
那只能请社长来回答了

1234下一页