[云盘疑问] 粤漫云重复支付噶问题!

啵灞奶茶 发布于2022-11-12 23:44 1950 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知道各位有无出现过,已经系粤漫云支付咗星梦之后9 N7 e' m6 c% n. k$ L7 M. y

& C& k( h, v$ N; y1 h隔咗一段时间再入去,发现需要重新支付呢?- `2 I4 P& x: @, e' D: X4 X
  O- T1 Z  c) M& a3 L& O# p; q1 m
我有出现过,唔知道系唔系同跳转有关~% Z! _" _9 Z2 o5 M, r+ E4 x' {

" I" z. m& I* N2 i1 o情况:因为我好中意一个站友噶资源,然后我就直接打开佢噶粤漫云之后就直接收藏咗链接(当时未开粤漫云)。我开通咗粤漫云之后,就开始支付星梦下载,已经点到20几集,期间一直都系沿用之前收藏链接,都无问题。
* E! ~$ L3 N+ U6 c& Y+ q3 I  V. T0 y$ U6 Y. s5 T" L$ u
因为下载问题,隔咗一段时间无入链接,结果发现之前已经支付星梦噶链接都要重新支付。
8 N% I% m$ S1 g9 C" b6 O
, x1 j$ g; M5 e( b但系刚刚,我又重新支付咗12个链接之后,之前噶支付过噶链接以家又唔洗支付。
: E& f  o- {; ]; L# ^2 h; S- n! Y7 v% [/ G) K  Y5 q1 p5 n. y
真系百思不得其解~8 [# o0 j( H- X. h2 w

; w5 A5 K  W" k' x& Z

已有(40)人评论

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:43:44 | 显示全部楼层
最新情况,我今日重新入过去,又恢复到要俾星梦噶情况。琴日因为出现咗我已经支付过噶链接“已支付”噶状态,但系对应噶链接都下载唔到

davidmeng 发表于 2022-12-16 19:26:12 | 显示全部楼层
支付原來是72小時有效

啵灞奶茶 发表于 2022-12-16 12:55:32 | 显示全部楼层
陈柱锦 发表于 2022-12-14 11:364 ]# F. S: r. f1 I: W9 n
支付一次有多少积分啊?
6 ?( o$ h) ]# J# e
好似系睇楼主定价噶

陈柱锦 发表于 2022-12-14 11:36:26 | 显示全部楼层
支付一次有多少积分啊?

cely 发表于 2022-12-7 12:11:05 | 显示全部楼层
啵灞奶茶 发表于 2022-12-6 17:078 t. i% j- }+ x9 n; `( E
你睇睇系唔系下载器问题。我之前都试过下载无反应,但系后尾换做呢个就可以了~: P4 y& H* @2 \) W
https://www.gomicx.net/t ...
- v7 m  D1 G# k% A8 |2 d' @- n
好啊,多謝你分享,我去試試先

啵灞奶茶 发表于 2022-12-6 17:07:53 | 显示全部楼层
cely 发表于 2022-12-5 11:07
% p# A* l5 V( }6 A% N4 {9 V- ?可能我黑仔,冇資源,下唔到

. n* P- B# W! i2 m6 w你睇睇系唔系下载器问题。我之前都试过下载无反应,但系后尾换做呢个就可以了~
( E7 O* k7 W" u# s! vhttps://www.gomicx.net/thread-90585-1-1.html

cely 发表于 2022-12-5 11:07:28 | 显示全部楼层
啵灞奶茶 发表于 2022-12-4 13:43' O# I1 p- [  ?" g( \6 T! n
挂得上去都可以下载噶

% E9 K7 m: e* [& I) s可能我黑仔,冇資源,下唔到

啵灞奶茶 发表于 2022-12-4 13:43:08 | 显示全部楼层
cely 发表于 2022-12-3 17:02
- ^2 @, I# H  J. f問題唔買就唔知有無得下載呢

/ u3 _3 H& s! y5 i6 b) P  c挂得上去都可以下载噶

cely 发表于 2022-12-3 17:02:27 | 显示全部楼层
啵灞奶茶 发表于 2022-12-2 01:41; E8 N4 k: R# g2 k& E( Q: [
所以有的下载就好下载先
$ j; `" g+ U1 W0 z+ U
問題唔買就唔知有無得下載呢

啵灞奶茶 发表于 2022-12-2 01:41:41 | 显示全部楼层
cely 发表于 2022-11-29 13:24) {+ }! l; T' M, y& P
阿,原來過左三日就要重新支付,我又要灌水洗版了

1 k- ~. C1 ?4 |3 M所以有的下载就好下载先

cely 发表于 2022-11-29 13:24:56 | 显示全部楼层
阿,原來過左三日就要重新支付,我又要灌水洗版了

rantarou 发表于 2022-11-20 01:54:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-11-19 11:53
7 c" Y  _. d$ h- {) A; ?2 i" ^你米用云券解决咯
5 _  g) O0 m) p! o2 M1 C
多而貴嘅可以用,比如小魔星,但系仲未用過

1234下一页