星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 投诉社长

ken200 发布于2022-3-21 12:18 4288 次浏览 84 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 2022-3-21 14:34:16 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 14:296 I5 A2 n3 A/ n5 h6 r7 F
晚上才多点人3 j# K, B1 `7 n) F+ ~

$ s: b# Y9 e, O- X9 h* D, l5 |中午久不久都有些人
% @# P, R( _$ n3 k0 Q" S
我一般都系上班先上下论坛,落班都冇乜野时间,晚D就要训觉,6点几要起身

Kiver 发表于 2022-3-21 14:29:58 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 14:26
* T6 ^8 w8 O! h5 h- g你就想,你扣分扣得好狼,一下就冇左一半星,仲有我上班偷鸡先回复到架,冒险赚黎既星就咁冇左,好心痛架 ...

- [1 D9 _! q# r# `% R8 O$ y, O4 j( |2 ^* }* T  [- r

8 ~7 M' P& I; w: i$ d# K; W) _晚上才多点人
1 b( p. V3 U1 x' r( T# Z  n! B$ U6 a9 M0 ^! P$ T' n& l3 |
中午久不久都有些人
4 I, C8 _  s; u; \/ u' l7 h7 Z1 m& c7 m- p) T2 B2 C
个个都要为了两餐0 U) A! W3 h6 v, ]6 _

. V6 b3 O. y+ O) E. G最近那个防疫,已经搞到我依D公司基层,忙到吾识讲* L1 e6 q  N) x! w
  S7 [2 T% m; Q" F0 F: O* w0 ~
琴日一日都是电话,话修改防疫报告

rantarou 发表于 2022-3-21 14:26:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 14:21) C! z; o; m& I" u7 }( C
使吾使甘惊啊

7 F' u7 C. D+ o% S  Z你就想,你扣分扣得好狼,一下就冇左一半星,仲有我上班偷鸡先回复到架,冒险赚黎既星就咁冇左,好心痛架中午冇训觉水楼,但系好似冇乜人水

Kiver 发表于 2022-3-21 14:21:52 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 14:08$ B8 C/ h. I2 r5 B( _2 a* q
我唔系几识讲乜野,所以都冇谂住引用,仲有呢个系我注册既第二个论坛,唔系几识玩论坛,仲有你搞到我现在 ...
7 X4 _$ P+ c6 z, V

; ~8 G5 b. B% C2 }8 y/ V0 a/ j; a+ L/ }7 M2 F6 C) v
使吾使甘惊啊% z  {) D6 P* H; _7 A2 S; F
/ ^% U/ w, A1 N* {0 Z" ]& w

: @; @2 i% H6 r8 @6 v' \! D
" _- Z' `! ^1 `, q/ e" L4 b5 n甘多星梦,吾怕做多几次风险实验啦

rantarou 发表于 2022-3-21 14:08:02 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 14:051 E9 n( b" l7 J
何必要数住来回,或隔天回% J1 [, k8 D) Q# m
  o2 S$ X" Z' F& V) [2 @
正常讨论和为刷星梦的回复,我们会去判断 ...

3 M4 k4 [% `0 V5 ?/ ~, ^我唔系几识讲乜野,所以都冇谂住引用,仲有呢个系我注册既第二个论坛,唔系几识玩论坛,仲有你搞到我现在都唔敢刷『 动 漫 涂 鸦 墙 』

Kiver 发表于 2022-3-21 14:05:11 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 13:59
8 n; V) y* A( n/ K5 s我都估唔到数住回都会踩界,以为过左1日就可以跟住自己楼下回复,唔理解规则 ...

5 d5 k0 _- K7 n- t6 m% [何必要数住来回,或隔天回
- _& s9 `4 a" D2 d* Q* k8 l, F9 C# l. J( N' q
正常讨论和为刷星梦的回复,我们会去判断

rantarou 发表于 2022-3-21 13:59:55 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 13:513 f% L. O9 Z3 W0 W0 U
你都厉害啦,几日就冲到4位数的星梦

7 i$ B- w& Z+ Q, u1 Y! T  U! K我都估唔到数住回都会踩界,以为过左1日就可以跟住自己楼下回复,唔理解规则

Kiver 发表于 2022-3-21 13:51:06 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 13:423 `6 C1 ?9 h" S! b, l
楼主应该系搞错左,一般楼上既姐姐系唔会搞错既,我都被扣过分,开始都唔理解,但系慢慢同坛友交流之后就理 ...
+ R  ]' t, h# \9 }
你都厉害啦,几日就冲到4位数的星梦

rantarou 发表于 2022-3-21 13:42:23 | 显示全部楼层
楼主应该系搞错左,一般楼上既姐姐系唔会搞错既,我都被扣过分,开始都唔理解,但系慢慢同坛友交流之后就理解点解被扣了,以后注意D就得了

Kiver 发表于 2022-3-21 12:59:31 | 显示全部楼层
楼主,搞清楚我处罚的理由,+ n% n( d/ e/ N4 P8 Q) W$ S5 ]: ?
我的理由根本不是连续回复贴子的问题

Kiver 发表于 2022-3-21 12:56:32 | 显示全部楼层
在我的处理标准里,没有一贴出问题

ken200 发表于 2022-3-21 12:44:13 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-3-21 12:39
. k+ @1 r; G4 P. `, m6 G人地可能系回复别人,唔系自然自语

+ U9 {9 H) j3 t8 L. \, b! q4 k随便,我都无所谓了。